Sådan laver du et visionskort

Sådan laver du et visionskort

Et visionskort, også kaldet et drømmebræt, er en collage af ord og billeder, der skildrer dine drømme og mål, som normalt er specifikke for et aspekt af dit liv. Som beskrevet i den velkendte bog, "The Secret", af Rhonda Byrne, kan et visionskort sætte dig på vej til at nå de drømme og mål, der tidligere har udvist dig. Nøglen til et vellykket visionskort er at sende det på et sted, hvor man skal se på hver dag, hvor den vil fungere som en konstant påmindelse om, hvad du arbejder hen imod.

Saml så mange blade som muligt, så du er komfortabel at ødelægge. Gå gennem hvert magasin på udkig efter billeder og ord, der er i overensstemmelse med dine mål, og sjov med det! Riv alle billeder eller ord, der synes relevante, og læg dem i en bunke. Fortsæt med at gøre dette, indtil du har en meget stor bunke af materiale at vælge imellem.

Tag billederne og ordene, og læg dem ud på dit plakatbræt eller i kartonunderlag. Kassér alt, som ikke længere passer til eller ikke fungerer, og så begynder du at organisere dit bord. Hvis du for eksempel arbejder på dine personlige mål, kan du placere billeder af et hus i et hjørne, penge og kreditkort i et andet hjørne, skole eller efteruddannelse i et andet hjørne og derefter venner eller hobbyer i det sidste hjørne. Mange organiserer deres bestyrelser efter temaer, men der er andre, der kan lide at placere billeder over hele linjen i stedet for at tildele hjørner. Du kan overveje at overlade noget plads til at skrive ord, som du ikke kunne finde i magasinerne og efterlade et mellemrum i midten af ​​tavlen.

Start limning og tapning. Vend om hvert billede eller ord og læg lim eller tape på for at sikre det på plads. Når du er færdig med at få alt på plads, kan du bruge en markør til at tegne ord eller billeder, som du føler er vigtige for din visionskort.

Placer et billede af dig selv midt på tavlen og sørg for at det er et billede, hvor du smiler og lykker, så du og din lykke vil være i centrum for alle dine drømme og mål.

Hæng dit visionskort på et sted, hvor du vil se det hver dag. Dette bør være et område i dit hus, hvor du bruger meget tid eller løbende går igennem. Nogle gode steder omfatter bagsiden af ​​din soveværelse dør, et hjemmekontor, et køleskab eller et opslagstavle. At kigge på bestyrelsen hver dag vil få dig til altid at være opmærksom på dine drømme og mål.

Tips

Husk at en stor del af din succes med et visionskort er at tro på, at du kan gøre det og derefter finde ud af, hvordan man kan opfylde dine mål eller opnå dine drømme. Du vil måske overveje at lave et andet visionsbræt til hvert enkelt mål. For eksempel lav et visionskort til dit personlige liv, en til familiemål og en til dine professionelle mål. Enhver kan lave et visionskort, herunder børn. Bliv kreativ. Hvis du ikke kan finde et billede af, hvad du vil have, skal du tegne en. Du kan finde magasiner på dit lokale genbrugscenter eller spørg dit lokale bibliotek, når de udskifter deres magasiner. Overvej at spørge venner og familie for deres gamle magasiner. Du kan lave et nyt visionskort hvert år i det kommende år eller bare ændre dit eksisterende visionskort.

Del:
Kommentarer