Sådan laver du et udskriftsstatistik

Sådan laver du et udskriftsstatistik

Indsamling og opbevaring af statistisk information er en vigtig del af et sportsholds operation. Staterne lader organisationen holde styr på, hvor godt bestemte spillere udfører og hvem der ikke spiller godt. Disse tal bruges også af nyhedsforretninger til bedre at beskrive handlingen fra spillet. Stat arkiver er oprettet for at indsamle oplysningerne fra spillet som det forekommer. Disse printbare ark er skabt for at imødekomme sportens specifikke krav.

Åbn regnearkets oprettelsesprogram, f.eks. Microsoft Excel.

Opret de statistiske kategorier som overskrifter over toppen af ​​siden. For eksempel vil basketball trænere oprette kategorier, der omfatter point, rebounds, blokerede skud, stjæler, hjælper og omsætninger.

Skriv spillernes navne nede i venstre side af spreadsedlen. Spillernes navne kan adskilles i overensstemmelse med dine grupperingsbehov.

Udfyld de statistiske oplysninger, når spillet skrider frem. For eksempel, hvis en basketballspiller scorer en kurv, skal du sørge for at opdatere sin "points" kolonne. Sørg for at gemme filen ofte, fordi du ikke vil miste dine oplysninger på grund af en computerfejl.

Udskriv arkene ved afslutningen af ​​spillet.

Del:
Kommentarer