Sådan laver du et baggårdsbaseret felt

Sådan laver du et baggårdsbaseret felt

Professionel baseball driver fem niveauer af de mindre ligaer. Major League Hopefuls skal validere sig på alle niveauer, inden de kommer til "The Show", hvilket viser, hvor vanskeligt baseball spillet er at spille. Eksperter hævder, at det tager 10.000 timers spil at mesteres Amerikas tidsfordriv. Du, dine venner og familie kan bygge disse timers mestre med adgang til et baghave baseball felt.

Plads det ud

Du har brug for noget seriøst rum, så din baggård skal være massiv. Et gennemsnitligt fuld størrelse baseballfelt måler 330 fod ned i de forkerte linjer fra hjemmeplade til hjemmebanehegnet og 400 fod til centrum. Og det er bare retfærdigt område. Du har også brug for uhyggeligt territorium bag hjemmeskiltet og ned over de foul linjer. Tag først de første ting, læg ned hjemmeplade. Gå ud i din gård og placér pladen med mindst 15 fods ugunstigt område bag bunden. Få en ven og en 400 fod målebånd og gå ud af målene for at se, om du har plads nok. Brug de bageste skrånende kanter på pladen til at starte de fejlede linjer til din måling.

Niveau legepladsen

Ballplayers ser ikke ned på jorden under spil. De leder efter bolden eller bunden, når de sprint i fuld fart. For at undgå skade skal du niveauere dit land. Brug en machete og ridning maskine til at slippe af med noget hårdt græs, eller lej en børste slåmaskine, og derefter udfylde huller. Brug en halvmåne spade til at skære et kryds af græs over hulen. Skræl flappen tilbage, fyld den hule med højkvalitets top dressing, og læg forsigtigt grøften ned igen. Tøm snitene med bagsiden af ​​en rake og vand den hule.

Marker baserne

Kør en skruetrækker i jorden ved toppen af ​​hjemmeplade og binde en streng rundt om den. Gå ned hver fejllinje, der måler strengen ved 90 fod for at markere bagsiden af ​​første og tredje. Kør yderligere to skruetrækkere i jorden ved 90-fods mærkerne, og binde to strengstrenger til skruetrækkerne. Få venner til at gå strængerne ud mod anden base, hvor de begge måler 90 fod. Gå hjem plades streng ud til, hvor dine partnere har mødt på anden base, måle strengen til 127 fod 3,75 inches. Centret af anden base vil gå, hvor alle tre strenge mødes. Markér forsiden af ​​pitching gummi ved hjælp af hjemmeplade udstrækte streng på 60 fod 6 inches.

Skær Infield

Få en partner til at holde enden af ​​et målebånd midt på pladen. Pinch målebåndet på 26 fod og gå rundt på pladen, mens du markerer græsset med en dåse af spraymaling. Brug din halvmåne spade til at grave græsset inde i cirklen og fylde med høj kvalitet snavs eller ler. Gør det samme for hver base, måling, sprøjtning og skæring ved 13-fods mærket. Infield bue er markeret ved hjælp af pitching gummi som midten af ​​cirklen, målt og skåret ved 95-fods mark. Skær græsset med lige linjer mellem baserne. De løbende baner fra hjem til første og fra tredje til hjem er valgfrie; nogle baseball felter har dem ikke. Men du kan skære dem 5 til 8 meter bredt.

Byg munden

Mål 2 fod mod hjemmeplade fra midten af ​​gummiet. Brug det som dit ankerpunkt og skær en 18-fods cirkel til højden. Brug 3 til 4 kubikmeter jord for at opbygge højden. Gummiet står 10,5 tommer væk fra jorden med en hældning på 1 tommer ned per sidefod ud mod hjemmeplade. Hældningen begynder 1 fod foran gummiet. Byg hugen op fra jorden og gå 1 tommer jord ad gangen. Når din hule er bygget, kan du vælge at opbygge et hjemløbshegn, eller ej. Du bliver også nødt til at bekymre sig om foul balls. En 15- til 20-fods backstop kan beskytte dit hus, men du er bedre at købe en batting praksis skildpadde skal for at stoppe alle fejl. Og brug dine skruetrækkere, snor og spray maling til at markere ufuldstændige linjer.

Del:
Kommentarer