Sådan laver du en wrestling bælte

Sådan laver du en wrestling bælte

Sådan laver du en wrestling bælte. Wrestlers træner og træner ud for at tjene bragging rettigheder og vigtigst af bæltet. Et brydningsbælte er den højeste ære, du kan få i sporten, og er eftertragtet af alle brydere. Du kan bruge hundredvis af dollars på et replika-wrestling bælte som dem, der bæres af sportens store helte. Alternativt kan du prøve et par af disse tips og lave dit eget.

Trin 1

Få et stykke læder skåret, så du kan binde det omkring din talje, eller mere vigtigt, slynge det over din skulder som de gør i WWE. Afhængig af din størrelse vil du have forsiden at være mellem 6 og 12 tommer, spænder ned til enderne og spænde.

Trin 2

Køb en plade fra en replika service eller kig efter en på websider (se Ressourcer nedenfor). Sørg for, at det er mindst 1/2-tommer mindre hele vejen rundt end dit læder.

Trin 3

Mål afstanden mellem propperne på bagsiden af ​​pladen. Spor en kopi af bagsiden af ​​en plade på et stykke papir, som du kan lægge over læderets bagside for at gøre dine slag. Punch huller, der er lidt mindre end den faktiske plug.

Trin 4

Skub propperne på bagsiden af ​​pladen gennem hullerne og skru på enderne af propperne for at holde dem på plads. Nogle metal studs er større på den ende, du vil skubbe gennem hullet. Arbejd dem sidelæns for ikke at strække læderet. Stifterne forbliver på plads, når de er rettet ud.

Trin 5

Tilsæt studs langs sidene af bæltet for mere bling. Få metalplader af flag eller andre logoer, som du vil dekorere dit bælte med. Punch huller for dem og indsæt på samme måde som du gjorde hovedpladen.

Del:
Kommentarer