SÃ¥dan laver du en vibrerende plade

SÃ¥dan laver du en vibrerende plade

Vibrerende plader er et af de hotteste nye udstyrstendenser i opskalere gym. En plade, der er stor nok til at stå på "vibrerer" hver muskel i din krop, mens du gør simple øvelser eller bare står der. NASA er interesseret i denne teknologi som en måde for astronauter at udøve i rummet - hvor der ikke er nogen tyngdekraften, og almindeligt træningsudstyr er stort set ubrugeligt. Nogle træningsentusiaster sværger ved denne teknologi, og andre afviser det som ubrugelige eller farlige. Flere virksomheder har spredt op til fremstilling af vibrerende plader, men du kan lave dine egne fra brugte dele, der kan købes billigt.

Find en gammel vaskemaskinmotor. Det kan købes billigt på en junkyard eller en apparat-reparation butik. Vaskemaskiner er fremragende til opbygning af en vibrerende plade, fordi de er vant til at løbe med ujævnt vibrerende belastninger; de har næsten altid et svinghjul, som du har brug for; og de er designet til at køre i en lukket beholder uden overophedning. Sørg for at du får monteringerne og de stive industrifjedre, der forbinder motoren med rammen.

Bor et af flere huller i motorens svinghjul; alle hullerne skal være i en fjerdedel af svinghjulet. Dette vil få motoren til at vibrere med en stabil hastighed, da den løber. Start med et hul og bor flere af dem for at øge vibrationen. Billige og derfor bløde metaller bruges til at lave flyhjul, så de er nemme at bore huller i.

Byg en træramme til at indeholde motoren; brug brædderne til at bygge træ trin på den ene side. Brug de samme akselbeslag, som motoren havde, da den var i en vaskemaskine til at fastgøre den på gulvet og til midten af ​​den store plast- eller træplatform. Fastgør kantens kanter til trærammen med store fjedre - du kan sikkert få dem fra den samme vaskemaskine.

Træk den "døde mandens kontakt" op, så brugeren kan holde kontakten for at aktivere den vibrerende plade, og slip den for at deaktivere pladen. Omskifteren tjener det samme formål, det gjorde på motorsaven, sneblæser eller jetski det var oprindeligt designet til. Det er også en sikkerhedsforanstaltning, fordi den automatisk slukker, hvis noget går galt.

Tips

Mange hengivne finder, at det er bedre at bruge vibrerende plader, mens man holder en del af kroppen på fast jorden. For eksempel kan de lide at lave pushups med deres hænder på pladen og fødderne fra pladen.

Advarsler

Nogle undersøgelser tyder på, at de vibrerende plader kan være dårlige for din brusk.

Del:
Kommentarer