Sådan laver du en tyr fra en 55-gallon tromme

Sådan laver du en tyr fra en 55-gallon tromme

Tilbage under den store fad for at køre mekaniske tyre besluttede mange underholdende sjæle at lave deres egne versioner af den mekaniske tyr fra 55 gallon trommer suspenderet fra træer eller indlæg. Disse kan gøres betydeligt sikrere med korrekt polstring og en blød faldflade. En tønde mekanisk tyr er ikke noget børn bør bruge uden tilsyn, da fald er en del af det sjove. For samtykke voksne kan disse ting være et hoot!

Trin 1

Grav fire huller 3 meter dybt i hjørnerne af et rektangel 15 fod bredt med 20 fod lang. Grav hullerne bredere nederst end på toppen for at opnå stabilitet. Scoop en 18-fods cirkel 18 inches eller dybere i midten af ​​rektanglet, og fyld den med savsmuld.

Trin 2

Placer stolpen i hullerne med en flad side af hver stolpe, der vender diagonalt mod det modsatte diagonale stolpe. Fyld bunden af ​​hullet omkring posten med 4 tommer ærte grus. Bland en taske beton til hvert hul i en trillebør. Hæld den våde beton i hullet og fyld hulet inden for 6 tommer af overfladen. Niveau posterne og lad dem sidde natten over indtil betonhærdningerne. Fyld resten af ​​hullerne med snavs.

Trin 3

Bor et 5/16-tommers hul gennem de fire stolper mellem 6 og 7 meter højt på hjørneposterne, så øjnene vender mod midten. Sæt de 6-tommers øje bolte, læg skiver på begge sider af stolpen og låseskiven på ydersiden ved siden af ​​møtrikken og stram godt.

Trin 4

Bor 5/16-tommers huller i tønderets sider. Bor to på den ene side, hver 2 inches fra toppen eller bunden. Bor yderligere to på den modsatte side på samme sted. Fastgør fire 2-tommers øjenbolte i hullerne med en skive på indersiden og udvendig og låseskiven på indersiden ved siden af ​​møtrikken. Læg låget på tønde og målmanden ringe. Drej holderens ring, så bolten til at spænde den bliver under tønde, hvor det ikke sætter rytteren i fare.

Trin 5

Skær 5/16-tommet reb i fire 15 fods længder. Bind båd kroge til den ene ende af hvert reb og krog til øjet bolte på tønde. Bind den anden krog på hver linje omkring 10 meter fra tønderen. Få venner til at løfte tønde, mens du kroker de andre ender af støttetovene til øjenboltene på stolpen. Juster længden af ​​hvert reb indtil tønde hænger 24 til 30 inches over savsmulden. Kast en ekstra høje savsmuld i sandsynligvis faldområder.

Trin 6

Sæt sadlen på plads oven på tønderen. Du bliver nødt til at træde på sadlen hver gang eller to, som nogen rider. Sæt hver af støttetovene sammen med skumrørisolering og luk en omgang tape i tre eller fire steder på isoleringen for at holde den på plads. Slip 3/8-tommers reb mellem de to øje bolte på tønderen lige foran sadlen og over toppen af ​​tønde til brug som tøj.

Del:
Kommentarer