Sådan laver du en teltpray mister

Sådan laver du en teltpray mister

Telt spray misters, også kendt som misting telte, er fælles træk ved mange hot atletiske begivenheder som road races eller triathlons, hvor de tillader atleter at afkøle post-event. De kan også bruges til en række andre udendørs arrangementer, som picnics eller koncerter. Misting teltet er normalt et simpelt åbent telt telt med en misting slange rundt omkanten, der udsender en tåge vand ind i teltet. Det er let at lave dit eget mistingtelt ud fra let tilgængelige materialer.

Vælg et fladt, godt drænet jordstykke. Hårde overflader som fortov vil forhindre, at området under teltet bliver mudret over tid. Du vil have, at baldakinen skal være tæt på en vandhaner eller slangeforlængelse.

Opsæt tæppet. Udvid ikke baldakinen til den fulde højde endnu - det bliver lettere at oprette slangen, hvis baldakinen er lidt lavere.

Start ved et hjørne, tag den endeende af miste slangen, og læg det mod støtte stivere, der understøtter side af baldakinen. Drej slangen således, at hullerne siver ind i teltet og opad. Sæt slangen rundt om indersiden af ​​baldakinen, fastgør den til stiverne med kabelbånd hver 8. til 12 tommer.

Når du har gennemført tårnets interiør, forlænger du baldakens ben til den højde, du ønsker, og løber derefter slangen ned af en af ​​støttebenene og sikrer den med lynlås.

Fastgør slutningen af ​​miste slangen til vandhanen. Tænd for vandet og juster vandets tryk for at regulere, hvor meget tåge du producerer.

Del:
Kommentarer