Sådan laver du en swingplane træner

Sådan laver du en swingplane træner

Gyngeplanet er en af ​​de vigtigste komponenter i golfsvinget, siger Golf Tips Magazine. Dit svingplan har en direkte indvirkning på hvor lige, højt og langt du kan ramme bolden. Der er en bred vifte af dyre svingflyvogne på markedet; Du kan dog selv lave en svingplan træner i løbet af få minutter ved at bruge et par billige golf træningspinner.

Trin 1

Køb dine justeringspinde. Du kan købe et sæt på fire til omkring $ 25 online.

Trin 2

Find et sted i din baggård eller i driving range for at oprette din swing plan træner.

Trin 3

Opsæt den første justeringsstang. Placer en bold på jorden, og hold den første justeringsstang i jorden i 45 graders vinkel. Når du sætter op som om du rammer bolden, skal den første stang være inde i bolden og pege mod dig.

Trin 4

Indstil den anden justeringsstang. Stik den anden justeringsstang i jorden på ydersiden af ​​golfbolden, så den er direkte parallel med den første stang. Forlad omkring 4 tommer mellemrum mellem hver stang. Igen skal enderne af begge stænger i luften pege mod dig, mens du er sat op over golfbolden.

Trin 5

Kom i din normale opsætningsposition til golfbolden. Du skal kunne oprette komfortabelt, så din klub hviler direkte mellem stængerne. Dine justeringsstænger skal være på begge sider af golfbolden i en 45 graders vinkel mod din talje. Hvis stængerne stikker ud for langt, så de blokerer dig for at oprette komfortabelt, justere dem ved at køre dem i jorden et par mere tommer.

Trin 6

Placer de to næste stænger i jorden. Mål og marker et punkt, der er 18 inches bag bolden og 4 inches mod dig, når du er i din setup position. Placer den tredje justeringsstang i jorden i samme 45 graders vinkel som de to første stænger, der vender mod dig. Sørg for, at stangen ikke sidder højere end taljenhøjden. Placer den fjerde stang i jorden 6 inches over den tredje stang, så den fjerde stang er tættere på dig. Igen skal det være parallelt med den tredje stang og ikke højere end din talje.

Trin 7

Sæt op til bolden og sving væk. Swinging mellem justeringsstavene lærer dig at svinge på det rigtige svingplan. Hvis du kommer "over toppen" på nedstyrtningen, rammes en af ​​de udvendige stænger, og hvis du svinger for langt ind, rammes en af ​​de indvendige stænger.

Del:
Kommentarer