Sådan laver du en spejlvendt fodboldvisir

Sådan laver du en spejlvendt fodboldvisir

Aftagelige fodboldhjelmsvisorer bruges af spillerne til at beskytte deres ansigter og øjne mod vind og støv. Til sikkerhed er visorer lavet af stærk, klar polykarbonatplastik og blev brugt i hjelm sikkerhedstest allerede i 1970'erne. Selvom klare visorer er standard, kan du lave en spejlvendt fodboldsikkerhed, der fungerer som en tovejs mirrorto, holde modstandere fra at følge dine øjne.

Trin 1

Vælg en fodbold hjelm visir, der passer til din hjelm.

Trin 2

Køb nok spejlfiltrering til at dække mindst 1 tommer rundt om visirets kanter.

Trin 3

Rens visiret. Bland et par dråber opvaskesæbe med vand i en skål. Dip en ren, kludfri klud i skålen. Overfladen af ​​visiret skal være rent, før den spejlede farvning påføres. Hvis det ikke er muligt, kan støv eller snavspartikler blive fanget under overfladen, hvilket skaber støder, som ikke kan udglattes.

Trin 4

Tilsæt vand til sprøjteflasken. Våd visiret med sprayflasken. Visiret skal være dækket af en fin vandtøm snarere end store dråber vand.

Trin 5

Fjern den spejlede farvetone fra sin pakke. Find siden med klæbemidlet. Nogle visorer vil tydeligt markere denne side.

Trin 6

Tryk den klæbende side af den spejlede farvning på den side af visiret, der vender udad fra fodboldhjelmen. Brug et plastik identifikationskort eller kreditkort til at udjævne bobler og rynker, der arbejder fra forsiden, buet afsnit af visiret tilbage til kanterne. Vær tålmodig, da du måske skal glatte over rynker og bobler flere gange for at fjerne dem.

Trin 7

Brug håndværktøjet til at afskære enhver overskydende tonet film. Fjern filmen over hullerne, hvor visiret passer på hjelmen, så du kan visiret til din hjelm.

Del:
Kommentarer