Sådan laver du en simpel bordtennisbord fra sawhorses

Sådan laver du en simpel bordtennisbord fra sawhorses

Ping-pong, eller bordtennis, begyndte i slutningen af ​​1800'erne i Storbritannien. Det blev typisk spillet som en indendørs spil af velhavende herrer. Den første ping-pong "net" var en række bøger opstillet på enden på tværs af bordet, og den første pingpongkugle var en golfbold. I dag er pingpong generelt det samme, undtagen udstyr. Du kan lave et bordtennisbord fra nogle krydsfiner (eller lignende arkbeholdning) og et par træsaveheste.

Design dit bordtennisbord omkring et par træ savheste som de primære supportkomponenter. Brug International Table Tennis Federation's etablerede standarder for retningslinjer. Dine sawhorses skal ændres for at give dig den krævede bordhøjde på 30 inches.

Skær to ark af dit valgte arkmateriale i 4 fod-til-5 fodsektioner. Skær to stykker fra den tredje plade 6 inches bred med 5 meter lang til splejsning til de større segmenter for at kompensere den nødvendige 4 1/2 fod længde for hver bordhalvdel.

Skær tre stykker furring stripe, hver 5 fod lang. Predrill to af de riflede strimler til dækskruefastgørelse som klammer (bor langs to sider), og en af ​​dem som en halvklap (bor kun langs en side). Sand ru kanter og overflader.

Vedhæft de store og små bordpladesegmenter for at lave to 5-fod-til-4 1/2-fods bordhalvdeler ved hjælp af riflerne og dækskruerne langs en af ​​de 5 fods kanter. Vedhæft den tredje furring strip cleat til et af segmenterne, i midten, hvor de to bordssegmenter vil blive tilsluttet, når de er sat til spil.

Modificer dine sawhorses, så de står i passende højde for at støtte din bordplade på et niveau og fladt 30 inches højt. Tag bordpladetykkelsen i betragtning ved beregning af den korrekte længde for at skære savens ben. Sand ru kanter og overflader.

Vedhæft dine 5 fod-til-4 1/2 fods bordplade til dine savheste ved hjælp af tilstrækkeligt dimensionerede, modsatte dækskruer. Vær ikke nærig med skruerne; gøre vedhæftet fil stærk. Brug træ fyldstof over skruehovederne. Placering af savhestene skal gøre det muligt for hvert bordsegment at stå alene - afbalanceret - uden at falde over.

Mal pingpongbordets spilleoverflade med grøn eller blå flad eller mat latexmaling.

Afslut med en hvid stribe omkring omkredsen og langs 9 fods midtlinjen ved hjælp af hvidt vinylbånd eller hvid maling. ITTF forskrifter kræver en 2 cm bred (ca. 0,8 tommer) hvid stribe.

Opsæt bordet ved at placere de to bordhalvdeler sammen, så den tredje furringstrimmel, du fastgør på et af segmenterne, understøtter det andet segment. Klip sammen med små C-klemmer. Klem på dit ping-pong net og volley.

Del:
Kommentarer