SĂĄdan laver du en Sandbag

SĂĄdan laver du en Sandbag

Se ikke længere end en sandtaske til en træningstilpasning. Dette bevidst uhensigtsmæssige træningshjælpsforløb gør det næsten umuligt at komme ind i en øvelsesrute, som du måske har med traditionelle vægte, som f.eks. Barbells og dumbbells, observerer Josh Henkin, en certificeret styrke- og konditioneringsspecialist. Ingen to sandbagshejsere er de samme på grund af dens skiftende tyngdepunkt og forandring i form - hver rep er anderledes. Mens mange stilarter og mærker sælges på markedet, til en brøkdel af prisen kan du lave din egen.

Trin 1

Sæt en mellemstore spand oven på en gulvskala. Åbn en pose legeplads sand og hæld den i spanden. Stop når skalaen læser 10 pund. Fjern skovlen og skub den forsigtigt, indtil sandet er på niveau.

Trin 2

Lav et mærke omkring ydersiden af ​​spanden med en permanent markør for at indikere toppen af ​​sandet og hvor meget der skal hældes i spanden til at ligge 10 pund. Dette hjælper med at fremskynde processen med vejning og opdeling af materialet.

Trin 3

Hæld spanden af ​​sand i en entreprenør skraldespand. Jiggle posen for at flytte sandet til bunden. Læg posen fladt på gulvet og manipulere posen og sandet med hænderne, så sandet spredes jævnt fra side til side i bunden af ​​posen.

Trin 4

Rul op posen og sandet for at lave en log. Start ved bagenden af ​​sanden og hold den så tæt som muligt, mens du arbejder dig i den åbne ende af posen.

Trin 5

Pak loggen med kanaltape, så den holder sin cylindriske form. Start med den ene ende og pakk båndet rundt om det to eller tre gange. Gentag processen i den anden ende, og derefter på tre jævnt fordelte intervaller mellem enderne. Dette gør det muligt for den færdige sandtaske at have en vis fleksibilitet til mere udfordring.

Trin 6

Gentag trin 3 til 5 for at lave tre mere 10 pund logs. Brug referencemærket på ydersiden af ​​bucket hver gang du måler sandet for at være sikker på at du får ca. 10 pund sand. Lav to 20 pund logs på en lignende måde ved at veje yderligere sand.

Trin 7

Læg sandslogerne i duffelposen. Med fire 10-pund logs og to 20-pund poser, kan du bruge flere kombinationer af logs til lige store mængder af vægt. For eksempel at lave en sandsække, der vejer ca. 50 pund, indlæse to 20 pund logs og en 10 pund log.

Trin 8

Zip eller stram snoren for at lukke duffelposen. Saml enhver løshed i toppen af ​​dufflen. Sæt to plastikbøsninger rundt om det samlede materiale så tæt på de indre sandstammer som muligt. Træk båndene så tæt som muligt, og skære enderne af.

Del:
Kommentarer