SĂĄdan laver du en Rodeo Clown Barrel

SĂĄdan laver du en Rodeo Clown Barrel

Rodeo-clowner er underholdning for folkemængden under rodeo- og tyrefægtningsarrangementer, men de har også et seriøst job at hjælpe med at hjælpe tyrefægterne. Mændene har til opgave at beskytte cowboysne, når de afmonterer eller bukkes af tyr. Rodeo-klovnen er back-up for tyrefægterne, og hans tønde er hans største aktiv. Tønderen byder på et tilflugtssted midt i rodeoarenaen for cowboys og tyrefægtere, et sted, hvor de kan undslippe en ladning, 1 tons tyr, når der ikke er tætte arenahegn at klatre. Clown tønder er ret dyrt at købe og skal tilpasses for at passe til størrelsen af ​​klovnen indeni. Men hvis du har adgang til en rimeligt prissat svejsemaskine eller kan svejses selv, kan du bygge din egen tønde og spare nogle penge.

Trin 1

Design din tønde for at matche din størrelse. Clown tønder er konstrueret til at være mere smalle øverst og nederst, end de er omkring midten med en bredere åbning øverst end bunden. Effekten ligner en whisky tønde. Ifølge Allan Jordan, en professionel rodeo dommer, som også plejede at ride tyrer, er de fleste tønder 2 1/2 eller 3 fod i diameter med højden afhængig af brugeren.

Trin 2

Mål og skær stænger af stål, der er nødvendige for at bygge rammen. Materialet må muligvis opvarmes for at opnå de afrundede sider af tønderen.

Trin 3

Svejs rammen af ​​din tønde ved hjælp af metalpladen. Selvom stål engang var det mest almindelige materiale, har Jordan ifølge sin vægt ført mange klovner til at vælge lettere aluminiumfat. De fleste er nu konstrueret af # 20 gauge aluminium. Der bør også være forstærkningsbånd omkring tønderen.

Trin 4

Svejsning håndterer inde i tønde ved hjælp af stave metal stænger. Håndtagene gør det muligt for klovnen at vælge fatet op og flytte det inden for arenaen uden at komme ud. At bestemme højden af ​​håndtagene, målt hvor de skulle være for at gøre det muligt for klovn at løfte tønderen ca. 6 tommer fra jorden.

Trin 5

Wrap ydersiden af ​​tønde med Styrofoam eller andet tæt polstring materiale. Polstring skal være flere inches tykt og dække helt uden for rammen.

Trin 6

Pak polstring på ydersiden af ​​rammen ved hjælp af tykt tape, såsom duct tape. Båndet skal pakkes øverst til bund eller omvendt. Pas på at lave lige rækker og overlappe båndet med hver ny wrap. Båndet skal trækkes tæt.

Trin 7

Spray maling tønderen i den ønskede farve. Nogle klovner vælger at male malerier i tønde også, en form for branding for klovnen selv.

Del:
Kommentarer