SĂĄdan laver du en Replica Super Bowl Trophy

SĂĄdan laver du en Replica Super Bowl Trophy

En måned eller så efter vi fejrer det nye år, har vi en amerikansk fejring af atletisk evner. Super Bowl krønner det bedste professionelle fodboldhold med Vince Lombardi Trophy. Den 22-tommer rustfrit stål "Holy Grail of Football", som USA Today sætter det, vejer 7 pounds. Din næste Super Bowl-fest kan indeholde din helt egen Lombardi-replika. Du kan bruge ethvert materiale du foretrækker, men disse trin dækker processen for at skabe en papier-mache-version af Super Bowl-trofæet.

Papier-Mache Ball

Trin 1

Sæt fodbold i plastfolie. Dette beskytter bolden, mens du laver papir-mache.

Trin 2

Dæk halvdelen af ​​fodbold i flere lag af strimler. Påfør et generøst lag af PVA håndværk lim til hvert lag med en svamp børste. Lad strimlerne tørre.

Trin 3

Fjern papir mache cast fra fodbolden. Støbningen skal glide af plastfolien, men hvis den ikke gør det, skal du bruge en saks til at skære den af ​​og derefter omsætte fodbolden i plastik.

Trin 4

Dæk den anden halvdel af fodbold med strimler af papir. Påfør PVA lim til hvert lag med en svampebørste. Lad støbejern tørre.

Trin 5

Fjern den nye kast fra fodbold og plast.

Trin 6

Sæt de to støbte halvdele sammen med et tyndt lag af strimler og PVA lim, og lad støbejern tørre.

Gør basen

Trin 1

Placer træpladerne sammen for at danne et stativ.

Trin 2

Spik bordene sammen med en neglepistol eller hammer.

Trin 3

Placér papier-mache-kuglen i det trekantede hul øverst på stativet, og vipp bolden i en vinkel svarende til bolden på Vince Lombardi Trophy.

Trin 4

Fastgør kuglen til bunden med papirstrimler og PVA lim, og lad materialerne tørre.

Trin 5

Belæg trofæet med sølv spray maling. Brug derefter den sorte maling og pensel til at tilføje snørebånd, National Football League logoet og andre personlige oplysninger.

Del:
Kommentarer