Sådan laver du en PVC Wing Chun Dummy

Sådan laver du en PVC Wing Chun Dummy

Traditionelle dummier til udøvelse af den kinesiske kampsport Wing Chun er lavet af en central stativ, der er ca. 8 til 10 inches i diameter, og er omtrent højden af ​​kampkunstneren. Dummien har stænger til at repræsentere hvor modstanderens underarmene ville være og et bøjet stykke i bunden for at repræsentere et ben. Kommercielle dummier sælger for opad på $ 800; at lave din egen ud af PVC og træ er et billigere alternativ.

Trin 1

Skær en længde på 8 tommer (indvendig diameter) PVC-rør, der er omtrent din højde. Dette stykke vil have en ydre diameter på alt fra 8,6 tommer til 8,9 tommer afhængigt af rørets kvalitet. Kraftigere rør giver større stabilitet.

Trin 2

Sæt så stor, 8-tommers diameter, kaffe kan fylde med sand og grus i bunden for at tjene som objektets ballast.

Trin 3

Markér hullerne i PVC for de lemmer, du skal bruge. De skal være i skulder, underarm, talje og knæhøjder, giver eller tager et par tommer. De to arme, der vender fremad, skal have deres punkter være ca. 8 tommer fra hinanden på 11 tommer dowels. Dowel hullerne skal være omkring 2 inches fra hinanden på PVC.

Trin 4

Skær hullerne ud af PVC-bagagerummet med en 1-tommers spadebit på en kraftboremaskine.

Trin 5

Lav dine træplanter ud af hårdttræ. De skal være omkring 2 inches til 3 inches i diameter og koniske punkter og være omkring 11 inches til 12 inches lange. Benet er normalt lavet af en konisk led for at give knæet sin bøjning. Taper ned enderne, der fastgøres til bagagerummet for at passe dem ind i hullerne, du har klippet tidligere.

Trin 6

Fastgør lemmerne til dummens bagagerum.

Del:
Kommentarer