SĂĄdan laver du en mini-cykel hurtigere

SĂĄdan laver du en mini-cykel hurtigere

Den bedste måde at gøre din mini-cykel gå hurtigere og få den maksimale ydeevne er at have lidt motorarbejde udført. Hvis du ikke kender til motorer, har du brug for hjælp, fordi du bliver nødt til at gøre mere end bare din grundlæggende bytte tændrør og ændre dit luftfilter. Der er mange eftermarkedet dele til rådighed, der vil gøre din mini-cykel i stand til at opnå motorvejshastigheder på 65 mph. Selv om det ikke er billigt, kan du gøre din mini-cykel hurtigere uden at skulle bruge tusindvis af dollars i dele.

Instruktioner

Trin 1

Gør nogle undersøgelser om hvor du skal tage din mini til tjenesten. Se efter en butik, der vil give dig en rabat på at have dine reservedele installeret på én gang. Sørg også for, at alt arbejde i butikken og prisen på de dele, du har installeret, er inkluderet i dit salg. Dette sparer tid og penge.

Trin 2

Installer dit store boresæt. Bore- og slagtilfældningssættet vil omfatte en eftermarkedet støbt cylinder, stempel og hoved samt en eftermarkedet krumtaphus designet til at forbedre hestekræfter ved at tillade mere brændstof og luft ind i motoren.

Trin 3

Port og poler dine cylinder- og cylinderhoveder, mens din motor er ude og demonteret. En maskinfører vil bore din motor ud, så den er glat og ren. Dette giver mulighed for, at mindre restriktive luftstrømme går hurtigere gennem motoren. Den samlede effekt vil være en motor, der løber stærkere, glattere og skarpere.

Trin 4

Udskift din karburator med en eftermarked, højtydende karburator. En tilpasset eftermarked karburator ved design vil gøre det muligt for motoren at få mere luft med mindre indsats. Dette vil forbedre low-end og throttle respons, hvilket betyder mere hestekræfter med større acceleration.

Trin 5

Tag din hjelm og tag din cykel ud for en testtur for at sikre, at alt fungerer korrekt. Start langsomt for at vænne sig til din cykel, inden du åbner gaspumpen for at se, hvad den kan gøre.

Del:
Kommentarer