SĂĄdan laver du en kinesisk push-up

SĂĄdan laver du en kinesisk push-up

Kinesiske push-ups arbejder alle musklerne fra den klassiske push-up og mere. Ud over dit bryst, flere hjælper og stabiliserer muskler i dine arme, skuldre og mav, arbejder den kinesiske push-up også dine hamstrings og flere muskler i ryggen. Udførelse af denne avancerede kropsvægt øvelse er ikke let, og det er designet til elite atleter med enorm overkrop og kernestyrke. Du kan udføre tre versioner af den kinesiske push-up-overhead, inverterede "V" og dykkerbomber.

Overhead Version

Trin 1

Lig fladt på din mave på en øvelsesmåtte. Forlæng dine ben lige bag dig og placer dine fødder et par inches fra hinanden. Bøje dine ankler og krølle dine tæer under.

Trin 2

Forlæng dine arme fremad foran dit hoved - overhead - og læg hænderne et par tommer fra hinanden med dine palmer nedad. En alternativ håndposition handler om skulderbredde fra hinanden. Hold en lille bøjning i albuerne.

Trin 3

Stram dine kerne muskler og uden at ændre positionen af ​​dine fødder eller hænder, tryk ned med dine arme og hænder for at hæve din krop af matten. Hold din krop lige så let som muligt. Senk tilbage til måtten og gentag så mange gange som muligt.

Omvendt "V" Version

Trin 1

Stå med dine fødder skulderbredde fra hinanden, bøje sig over, læg hænderne på mattan foran dine fødder og gå dine hænder fremad om fem trin. En alternativ holdning er med dine hæle rørende. Skub dine hænder sammen, spred dine fingre og danner en diamant ved at gøre dine indeksfingre og tommelfingre berørt.

Trin 2

Løft dine hæle ud af gulvet og rette dine ben, arme og ryg, så din krop er i omvendt "V" -stilling - en 90 graders vinkel. Dette er startpositionen.

Trin 3

Inhalér, bøj ​​kun dine albuer og sænk dit hoved så tæt som muligt på diamanten dannet af dine fingre og tommelfingre. Når du bøjer dine albuer, skal du pege dem lidt bagud og undgå at flare dem ud til siderne.

Trin 4

UdĂĄnd og skub med armene tilbage til "V" -positionen og gentag. Hold dine ben og ryg sĂĄ lige som muligt hele vejen igennem.

Dive Bomber Version

Trin 1

Antag en pike startposition svarende til den omvendte "V" version af push-up. De vigtigste forskelle er at dine fødder og hænder er lidt bredere end skulderbredden fra hinanden og fingrene peger fremad.

Trin 2

Bøj dine albuer og sænk dit hoved mod gulvet. Når det kommer et par centimeter fra gulvet, skal du kaste brystet mod gulvet i en bevægende bevægelse. Bly med dit hoved som om du forsøger at glide under et hegn. Skift din vægt på dine hænder, rette dine arme, buk ryggen og kig op.

Trin 3

Omvendt dine bevægelser for at sænke brystet og hovedet tilbage mod gulvet. Skub gennem dine arme og skuldre, vend tilbage til gæsens startposition og gentag.

Del:
Kommentarer