SÃ¥dan laver du en hovedrulle

SÃ¥dan laver du en hovedrulle

Folk har tendens til at rulle deres hoved for at lindre smerter forårsaget af stress, hovedpine eller dårlig kropsholdning. Hovedruller er effektive, men inden du begynder at vride dit hoved rundt som et lariat, skal du stoppe og overveje, hvad du måske gør i din nakke. Musklerne i din nakke og skuldre er forbundet, så alt for meget stress og den ledsagende hævning af dine skuldre op mod dine ører kan svække disse muskler. Desuden er dit hoved proppet op af en stamme, der indeholder de mest delikate diske i din rygsøjle. Styr dine nakke muskler, inden du udfører langsomme hovedruller.

Hals øvelse

Trin 1

Sid dig højt i en hård ryg stol med dine fødder plantet på gulvet. Sæt dine skulderblad ned på ryggen og juster dit hoved, så det er i tråd med din nakke. Kig lige ud.

Trin 2

Hold dine skuldre vendt mod forsiden, da du langsomt vender hovedet til venstre. Pause, og hold derefter skuldrene ubevægelige, mens du langsomt vender hovedet helt til venstre. Når hovedet vender sig, er musklerne på den ene side af halsen kontraherende, mens de strækkes på den anden side. Denne handling har den tofoldige effekt af stigende cirkulation til nakke musklerne, mens de styrkes.

Trin 3

Dæk strækningen ved at hænge din højre arm over stolens bagside, når du drejer dit hoved til venstre. Gentag med din venstre arm mens du ser til højre.

Hovedruller

Trin 1

Sænk din hage langsomt mod brystet. Tag to vejrtræk og løft derefter hovedet op igen til en neutral position.

Trin 2

Sænk hovedet langsomt til venstre. Tving ikke dit hoved til en dybere strækning; bare stop, når strækningen på højre side af din nakke føles behagelig. Tag to vejrtræk og vend derefter hovedet til neutral position.

Trin 3

Sæt hovedet langsomt tilbage. Tag to vejrtræk, vend hovedet til neutral position og gentag manøvren på højre side. Du kan færdiggøre op til fem fuld kredsløb i denne retning mod uret og derefter op til fem i uret mode.

Trin 4

Udfør en kontinuerlig hovedrulle. Sæt din hage langsomt mod brystet. Inhalér som du bevæger dit hoved problemfrit og langsomt til venstre og til bagsiden. Udånder som du fortsætter med at rulle hovedet til højre og derefter tilbage til forsiden. Komplet op til fem ruller mod uret og derefter op til fem i retning med uret.

Del:
Kommentarer