Sådan laver du en hjemmelavet vægtbænk

Sådan laver du en hjemmelavet vægtbænk

Løftevægte er en fantastisk måde at holde dine muskler så flotte. Et gym pass kan dog blive meget dyrt, og venter i kø for at komme på et stykke udstyr for at træne er latterligt. Indkøb af frie vægte og opbygning af din egen vægtbænk kan bringe gymnastiksalen til dit hjem. At opbygge en hjemmelavet vægtbænk kræver meget få forsyninger og er overraskende let.

Skær to 24-tommers stykker af længden af ​​kvadratrør. Skær derefter to 12-tommer stykker. Der skulle være en 48-tommers firkantet rør tilbage.

Lav de to ende T-figurer på gulvet. Før du svejser hver T-form, skal du sætte svejsestrengen til metalrøret. Svejs de to T-former. Stå T-formene op 48 tommer fra hinanden. Sæt den 48-tommers firkantede rør på toppen af ​​T-figuren og svejs stykkerne sammen.

Klip det 48-tommers stykke jernjern oven på rammen, du lige har svejset. Mål og mark huller i midten af ​​båndet 4 inches ind fra begge ender og 24 inches i (dvs. midten). Bor de tre huller med en 1/2 borekrone.

Afklip det 48-tommers stykke remjern fra toppen af ​​rammen. Klem den nyborede stroppe til midten af ​​4 fod af 10-i-1/2-tommers krydsfiner i længderetningen. Bor gennem de forborede huller i stropjernet for at skabe de tre huller med en 1/2 boring gennem stykket krydsfiner.

Hammer de tre vognbolte gennem hullerne, indtil den øverste vogndel sænkes flushly i stykket krydsfiner.

Læg skumstykket på toppen af ​​krydsfiner. Læg stoffet over skummet og hæft det til bunden af ​​krydsfiner.

Placér stroppen jern over boltene på bunden af ​​krydsfiner og sænk derefter boltene gennem hullerne på den firkantede rørramme. Placer en låseskive på hver bolt, der stikker gennem bunden af ​​rammen, og skru derefter møtrikene tæt på.

Del:
Kommentarer