Sådan laver du en hjemmelavet stødpose

Sådan laver du en hjemmelavet stødpose

Stempletasker er en del af det grundlæggende udstyr til en boxer, men de kan også bruges som en del af et hjemøvelses regime eller som en måde at frigøre stress og frustration på. Velfremstillede stanseposer er nogle gange uden for rækkevidde på grund af pris, men de kan laves hjemme, billigt, med et par forsyninger.

Trin 1

Vælg en skal. Stempletasker er tilgængelige i forskellige materialer, herunder lærred, læder, vinyl, nylon og syntetisk læder. For at minimere udgiften kan du bruge en gammel hærduffel taske. Disse poser er lavet af slidstærk lærred, og den cylindriske form svarer til den af ​​en stødpose.

Trin 2

Forbered vægten. Pak 50 pund sand eller savsmuld i en plastpose og form den til en bold. Placer denne taske i flere plastposer og binde sikkert. Dette forhindrer at sand eller savsmuld spildes ud, hvis stempelposen brister.

Trin 3

Linje stanseposen. Brug et lag skum til at linse indersiden af ​​stempelposen. Dette vil holde posen fri for indrykning og klumper.

Trin 4

Anbring den indvundne vægt i bunden af ​​posen. Pak rummet over vægten med fyldstof, som gammelt tøj, klude eller skum, så tæt som muligt.

Trin 5

Brug en skala til at kontrollere vægten af ​​stempelposen. Ifølge Doug Werner i "Boxer's Start-up: En nybegynder's Guide to Boxing" vejer en baseballpose ca. 70 pounds. Hvis posen vejer mindre, skal du følge anvisningerne i trin 2 for at skabe en anden vægt. Placer dette oven på stoffet eller skummet.

Trin 6

Luk stempelposen ved at binde eller zippe den op. For ekstra sikkerhed, kan du også ønsker at pakke åbningen med strimler af duct tape.

Trin 7

Fastgør hængende kæder til stempelposen. Kæden skal være stærk nok til at understøtte posens vægt og længe nok, så posen hænger på et behageligt niveau, som du kan bruge.

Trin 8

Vælg et solidt sted, hvorfra du skal hænge stødposen. Ideelt set bør dette være en loftstråle. Skru et loft krog ind i bjælken og hæng stempelposen.

Del:
Kommentarer