SĂĄdan laver du en glidemotiv

SĂĄdan laver du en glidemotiv

Slide træningsmåtter, såsom Slideboard eller lignende produkter, simulerer bevægelsen af ​​skøjteløb og bruges til at øge balancen samt øge kaloriforbrændingen under aerob træning. Priserne kan dog være høje afhængigt af mærket og kvaliteten af ​​glidemotoren. At lave et er et økonomisk alternativ. Den gennemsnitlige glidemåtte er mellem 4 og 7 meter lang, og nogle er indstillelige til forskellige brugere - f.eks. Kortere for børn.

Trin 1

Skær vinyl til den ønskede størrelse af glidemotoren, f.eks. 8 fod med 2 fod. Efter at have bestemt størrelsen, lad et par tommer ekstra være i hver ende (de korte sider) for at give plads til støtfangerne. Mattestørrelsen kan justeres for mindre brugere senere, hvis det er nødvendigt, ved at flytte støddæmperens position.

Hvis glidemåden vil blive brugt på en hård gulvoverflade, som f.eks. Træ eller fliser, er det muligt at bruge en træplade nedenunder. hvis det vil blive brugt på en tæppebelagt eller ujævnt overflade, skal træplanken være mindst lige så stor som måtten, men helst lidt større; Anvendelse på et tæppe vil begrænse sugekopperne til at fastgøre måtten på plads.

Trin 2

Mål og skære træet til endebumperne. Disse skal være mindst lige så brede som vinylstykket (f.eks. 2 fod), men kan gøres lidt længere. Bumpers bredde og højde skal være mindst et par centimeter for at sikre, at de er stærke nok til at fastgøre sugekopperne og omtrent lige så bredt som det ekstra rum, der er tilbage på vinylens ender.

Mål og marker pletterne på hver stødfang, hvor sugekopperne vil gå. Bor hullerne til sugekopperne. Hvis man bruger fire sugekopper, går to på hver kofanger; hvis du bruger seks, går tre på hver kofanger. Brug de borede huller til at markere pletterne på enderne af vinylen, hvor tilsvarende huller skal være. Punktere, skære eller punch huller gennem vinyl i de rigtige pletter. Læg skruerne sammen med hullerne i vinylen og fastgør sugekopperne til undersiden med lange skruer.

Trin 3

Læg vinylen oven på skridsikre skuffefods, på gulvet eller over træbrættet, og sug kopperne til gulvet. Brug om nødvendigt en smule sprøjterør eller vand for at hjælpe sugekopperne.

Trin 4

Skær nylonvævet til at lave skobeklædninger, eller skære store firkanter og binde sko eller fødder. Hvis det er nødvendigt, sys støvlerne og tilføj elastik eller streng for at sikre over skoene. Alternativt kan du bære nylonsokker eller andre glatte sokker for at hjælpe med at glide på måtten.

Del:
Kommentarer