Sådan laver du en Burpee

Sådan laver du en Burpee

Børne fedme er på vej, så motion har aldrig været mere vigtigt for vores ungdom. Alligevel vil de fleste børn helst sidde foran et fjernsyn end at lege udendørs. Burpee er en perfekt øvelse for at bryde op i ledighed. Ikke kun er en burpee sjov at sige, det giver også en total kropsøvelse, der er udfordrende og sjovt. Lær at holde dit barn i form ved at læse trinene nedenfor.

Find et lille område for at begynde at undervise dit barn de generelle bevægelser af en burpee. Skub ned med dine arme uden for dine ben og hænder på gulvet. Dernæst gå dine ben tilbage, indtil de er i en standard push-up position. Med dine hænder, der stadig rører jorden, skal du gå tilbage til knebøjningen ved at gå benene fremad og stå op. Øv dette flere gange med dit barn, indtil de er komfortable med teknikken.

Udfør en burpee ved at holde barnet med fødderne sammen og hugge ned som nævnt i det foregående trin. Fortæl dem at sparke deres fødder baglæns, indtil de er i push-up-positionen og opretholder en lige ryg. Uden pause skal de springe deres fødder tilbage fremad mellem deres hænder og hoppe op så højt, som de kan.

Hold det sjovt. Dette er en udfordrende øvelse og kan tage dit barn et stykke tid at lære. Hold derfor deres interesse ved at lave et spil ud af det. Se hvem der kan gøre en burpee den hurtigste eller se om du kan synge dumme sange, mens du udfører øvelsen.

Fremskridt langsomt. Begynd med 5 til 10 burpeer, eller indtil dit barn ikke kan udføre øvelsen med god form. Se altid på dit barn gennem hele øvelsen. Dårlig form kan medføre skader.

Del:
Kommentarer