Sådan laver du en brugerdefineret mundbakke eller vagt

Sådan laver du en brugerdefineret mundbakke eller vagt

Mundvagter hjælper med at beskytte dine tænder og tandkød fra nattetandsslibning og kontakt sport. Premade mundvagter til rådighed i sportsforretninger er billige, men da de ikke tilpasser sig tænderne, giver de ikke så meget beskyttelse som en brugerdefineret mundbakke. Premade mund bakker og vagter kan også gøre det svært at trække vejret og snakke. At lave din egen brugerdefinerede mundvagt er let at gøre med et kog og bid kit.

Trin 1

Fyld en gryde med vand 2 til 3 inches dybt, og læg det på en brænder til højtemperatur, indtil den når en kogepølse. Fyld en skål med lunkent vand og læg det ud til siden.

Trin 2

Anbring mundbeskyttelsen i kogende vand og lad det varme op i ca. et minut eller i den tid, der anbefales på pakken.

Trin 3

Brug et par madlavningstænger til at fjerne mundbeskyttelsen fra det kogende vand og dypp det i skålen lunkent vand i ca. fem sekunder.

Trin 4

Placer mundvagten over dine tænder umiddelbart efter at du har fjernet den fra skålen og klæb dine tænder rundt om plastik. Hold din kæbe tæt omkring mundbeskyttelsen i ca. et minut, så den opvarmede plast kan danne sig til dine tænder.

Trin 5

Fjern mundbeskyttelsen og læg den i en ren opbevaringsbeholder eller på et rent papirhåndklæde, så det kan hærde helt. Denne proces kan tage en til to timer afhængigt af den specifikke mundbeskyttelse.

Del:
Kommentarer