SĂĄdan laver du en battingbestilling

SĂĄdan laver du en battingbestilling

En del af at være en god baseball coach er at sætte dine spillere i stand til at lykkes. At vælge den rigtige batting-ordre hjælper med at maksimere dit offensive potentiale og fører til en bedre chance for at få de løb, du skal vinde. Som en generel regel, hvis du spiller for at vinde dig vil du have dine bedre hittere for at få så mange muligheder som muligt. Selvfølgelig, for mere afslappede spil eller ungdomshold er retfærdighed også en overvejelse.

Gammeldags

Traditionelt forventes hitter i et bestemt sted i battingordningen at udfylde visse roller. Hvis du bygger en batting ordre baseret på old school tænkning, vil du have din leadoff hitter at være hurtig nok til at genere modstandshold på baserne, mens din nr. 2 hitter skal kontakte og være i stand til at flytte den leadoff hitter langs. Den bedste hitter på holdet flagermus tredje, og den bedste power hitter fjerde. En anden power hitter flagermus femte. Resten af ​​opstillingen falder i faldende rækkefølge, hvor den sidste hitter er værst.

Optimeret for overtrædelse

Da mere avancerede statistikker er blevet almindelige, har nye strategier for lineupoptimering udviklet sig. I denne tilgang bør din leadoff hitter være den hitter, der kommer mest i bunden, da det er hvem der får flest chancer for at bat. Din nr. 2 hitter ville være den næstbedste at komme på base. Den tredje batter skal også være en on-base specialist, med din nr. 4-hitter at være den bedste hitter på holdet med strøm. Nr. 5 bør også være en power hitter. Nr. 6 til nr. 9 skal generelt placeres i rækkefølge fra bedste til værste smadder, men hurtige hittere skal batse før langsommere for at maksimere dit holds løbepotentiale, alt andet lige.

Fokus på retfærdighed

Hvis du laver en batting-ordre til et Little League-hold eller en serie af casual softball-spil, kan du være bekymret mindre med at maksimere dit scoring potentiale end for at behandle alle forholdsvis lige. En måde at gøre dette på er at opdele opstillingen i tredjedele. Enhver, der rammer i de tre bedste pladser i batting-ordren en uge, bevæger sig til den midterste tredjedel af lineupen for det næste spil og slår derefter mod slutningen den følgende uge. Inden for denne struktur vil du stadig gerne justere specifikationer for hvem der rammer hvor. Hvis du for eksempel har hitters, der stadig er bange for bolden, skal du ikke klump dem alle sammen i batting-ordren, eller dine bedre hittere vil blive strandet på basisbanerne, når den del af ordren kommer op.

Kend dit team

Den bedste battingbestilling for dit hold afhænger af kvaliteten af ​​dine hitters, og hvordan du højst sandsynligt scorer løber. Hvis dit hold har stærk pitching, men ikke meget strøm, vil hvert løb være værdifuldt. I så fald vil du måske have din nr. 3-hitter god til bunting, så når dine to første smadre når base sikkert, kan han ofre dem i scoring position.

Del:
Kommentarer