Sådan laver du en baggårdssvindelring

Sådan laver du en baggårdssvindelring

At lave en wrestling ring er en temmelig sikker måde at øve imiterer din favorit pro wrestler's træk. Du kan bygge en wrestling ring i en eftermiddag. Husk, at selv i en wrestling ring, skal du altid følge sikkerhedsforanstaltningerne.

Klargør basen

Vælg et passende sted. Området skal være fladt og fri for skarpe genstande som sten eller pinde.

Beslut om målingerne for din ring. Målingerne afhænger af mængden af ​​plads, du har til rådighed for brydningsringen. Mål området med et målebånd for at få præcise målinger.

Skær et stykke skum ved hjælp af et skæreinstrument som en kniv, en saks eller en sag, så den passer i din ring. Skummet skal være mindst 2 tommer tykt. Hvis skum, der er tykt, ikke er tilgængeligt i dit område, kan du klæbe stykker af tyndere skum oven på hinanden, indtil skummet er mindst 2 tommer tykt.

Dæk skummet i et vandtæt materiale. Du kan sy tættere sammen ved at bruge en symaskine om nødvendigt for at dække hele stykket skum. Materialet skal omslutte hele skumstykket. Sy kanterne sammen for at holde skummet tørt, selvom det regner.

Læg et stykke krydsfiner, der er den samme størrelse som skummet på jorden. Dette vil tjene som grundlag for din mat. Placer skummet på krydsfiner. Du kan lime skummet på krydsfiner, hvis det ønskes.

Ramme og afslut din ring

Grav et hul i hvert hjørne af krydsfinerbasen ved hjælp af en posthullgraver. Hullet skal være mindst 1 fod dybt, så hjørneposterne forbliver stationære.

Placer et af hjørneposterne i hvert hul. Fyld om hjørneposten ved hjælp af snavs eller cement.

Dæk hvert hjørnepost i skum. Du skal dække skummet på samme måde som du dækkede skummet til måtten. Du kan lime skummet til hjørneposten, eller du kan bruge elastikbånd til at holde det stationært.

Fastgør kroge til det ydre hjørne af hvert hjørnepost. Sørg for at måle højden af ​​hver krog på det første indlæg, så du kan placere indlægene i samme højder på de andre tre indlæg. Disse vil blive brugt til at sikre bungee snor eller reb, der danner den ydre grænse for din ring. Antallet af kroge, der kræves, afhænger af, hvor mange reb du vil have til din ring. Mellem tre og fem rækker af reb er normale.

Træk reb eller bungee snore gennem kroge. Du kan løkke bungee ledningen eller reb rundt om hvert hjørne post, hvis det ønskes.

Del:
Kommentarer