SĂĄdan laver du dit eget Nutrisystem

SĂĄdan laver du dit eget Nutrisystem

Du har set fjernsynsreklamerne, der udnytter Nutrisystems effektivitet, diætplanen baseret på streng portionskontrol og spisning af forskellige fødevarer. Under planen leveres måltider til din dør i mikrobølgeholdige poser. Du kan dog oprette din egen Nutrisystem-plan derhjemme, hvis du ikke har budgettet eller tilbøjeligheden til at få dine måltider tilberedt og leveret. Lær de rigtige maddele, læs ernæringsetiketter og strategisk planlæg dine måltider til en hjemmeplan, der får dig til at kaste den ekstra vægt.

Væg dig selv, måler din højde såvel som din byste, hofter og talje for at holde styr på dine fremskridt. Brug en online kalorie calculator til at bestemme mængden af ​​kalorier du har brug for hver dag for at tabe sig baseret på din vægt; eller tale med en registreret diætist for en mere personlig analyse. Skriv ned antallet af kalorier, som du kan forbruge hver dag for at tabe sig, ved hjælp af figuren fra kostregnemaskinen eller din diætist.

Få at forstå delstørrelser. Læs etiketterne på madvarer for at finde deres portionsstørrelser og gå online for at finde delstørrelserne for mad, der ikke har næringsmærker, såsom frisk frugt og grøntsager. Skriv ned delstørrelserne for fødevaren i din diæt og skriv på køleskabet for nem reference. Brug en fødevare skala, måle kopper og skeer til at veje og måle din mad. Mål de rigtige dele af mad som kylling og fisk og læg dem i fryseren, så de er klar til brug.

Gennemse kogebøger, blade og hjemmesider til sunde og lækre opskrifter. Lav en måltidsplan for hver dag i ugen, baserer den på en række fødevarer og holder fast i mængden af ​​kalorier, du er tilladt. Planlæg tre måltider og to snacks hver dag, en snack mellem morgenmad og frokost, og den anden mellem frokost og middag.

Læs ernæringsetiketterne i købmanden for at hjælpe dig med at købe sunde fødevarer. Få magre kilder til protein som bønner, nødder, kylling og fisk. Fyld din indkøbskurv med friske råvarer som broccoli, asparges, tomater, peberfrugter, æbler, druer og bananer. Undgå forarbejdede fødevarer og fødevarer med tilsat sukker. Køb fedtfattige mejeriprodukter som yoghurt og skum eller sojamelk. Vælg helkornsprodukter ved køb af brød eller korn. Vælg en dessertpost til ugen, som frosne frugtbarer med lavt sukker eller mørk chokolade.

Lav måltiderne på din måltidsplan med opmærksomhed på delstørrelser. Undgå at tilføje ekstra mad eller ingredienser til dine måltider uden at ændre din plan for at holde kalorieindholdet tæller til dit målnummer. Lav måltiderne som du går, eller lav alle måltider i en uge på en dag og frys dem, indtil du er klar til at spise dem.

Del:
Kommentarer