SĂĄdan laver du dit eget bokseudstyr

SĂĄdan laver du dit eget bokseudstyr

Hvis du ønsker at være en bokser, men har et lavt budget, er der et par måder at skabe slidstærkt og effektivt træningsudstyr på. Du kan bruge kun et par dollars til at lave dit eget udstyr, og hvis du følger de rigtige retningslinjer, vil du ende med udstyr, der er så godt som alt, hvad der købes.

Lav en tung taske

Start med en hær-stil duffel taske. Du kan finde en hos en Army-Navy butik, bestil en online eller endda held og få en billig på et værft salg. Sørg for at kigge efter en, der er tungt og lavet af vejrbestandigt materiale. Dette vil være den vigtigste komponent i din tunge taske og skal være i stand til at modstå forvitring og større daglig straffe.

Tag alle dine gamle og slidte tøj og skær dem i små klude, eller brug kun klude. Når du har en betydelig bunke, skal du begynde at fylde bunden af ​​duffelposen. Drys et par håndfulde sand over den første flok af klude og fortsæt fyldning. Hold hældning af sand over trapperne, når du springer posen til toppen, men overdriv den ikke. Ideelt set må posen være omkring 75 pund, når den er helt fyldt.

Gå ud af kæderne. Sæt karabinerne på posen på tre punkter rundt om topbandet. Sørg for at trænge ind i to eller tre lag stof med hver karabiner for at være sikker. Du vil have tre monteringspunkter for kæderne. Forbind tre af kædeforbindelserne til karabinerne og tilslut de andre ender af disse kæder til hinanden med en anden karabiner. Nogle poser har metalhuller rundt om topbåndet til en snor. Karabinere kommer i mindre størrelser, men gå ikke så lille, at de ikke varer efter nogle få gange brug af posen. Prøv at finde en taske med større metalløkker øverst, der gør det muligt at fastgøre større karabiner direkte gennem disse forstærkede huller.

Find et sted at hænge den tunge taske på. En trægren er ideel til udendørs hængning. Brug et kraftigt nylonklatrev, der passerer gennem kæderne. Vedhæft den fjerde længde af kæden til enden af ​​rebet og lad den indledende knude justeres for at flytte posen op eller ned, når den er monteret.

Du kan også købe en svingbar beslag på enhver sportsforretning eller hardware butik for at montere din taske i loftet. Brug den fjerde længde af kæden og tilslut den først til drejeholderen. Monter beslaget i en loftsstråle, der kan klare vægten og den store pounding. Du vil også gerne vælge et område, hvor du også kan flytte 360 ​​grader rundt i posen uden forhindringer.

Løft posen op og få en anden med en trinladder eller afføring for at forbinde den fjerde kæde til karabinen, der forbinder de tre kæder sammen. Fastgør rebknuden til udendørs montering, når posen er sat i position. Nu er det tid til at gå vildt med duct tape. Seal op hvert sted vand kan komme ind, hvis posen er udendørs. Hvis din taske er monteret indendørs, skal du blot lægge de slående områder i duktape.

Hjemmelavet medicin bold

Find en gammel bowlingkugle på et værftssalg eller loppemarked. Prøv at søge efter en 10-pin type, men ikke for stor eller for tung. Du vil gerne bruge dette til at smide og blive kastet til dig for styrke og konditionering, så husk det.

Sæt bolden fra flere vinkler med boblet wrap. Prøv at anvende en tyk, lige lagdeling rundt om bolden.

Læg hele bundtet med duct tape, og pas på at anvende så meget spænding som muligt, når du pakker for en tæt forsegling og en varig ydre hud. Du må bruge to eller tre ruller af duct tape til en større medicin bold. Du kan bruge dette til at udøve din abs og overkrop.

Del:
Kommentarer