Sådan laver du din egen kuglbue

Sådan laver du din egen kuglbue

Hvis du vil lave din egen armbue, er du kommet til det rigtige sted. Crossbows, som en bue, er en pæn måde at skyde ting som pile, som kan bruges til målpraksis. Vær meget forsigtig, når du laver din egen armbue, og mens du bruger den også. Denne vejledning er, hvordan man laver en mini-armbue, der kun bruger et par husholdningsartikler.

For at begynde at lave din egen armbue, kog vand på komfuret i en stor krukke. Når vandet begynder at boble, drej varmen ned til lavt og indsæt de 2 spydspidser. Lad sidde i 45 minutter.

Efter 45 minutter skal du forsigtigt tage spydene ud og langsomt bøje dem begge sammen i en halvmåneform. Hvis du har klemmer, skal du bruge dem til at holde halvmåneformen, indtil dine pinde tørrer. Hvis ikke, kan du blot tape dem på et stykke karton, mens du holder deres halvmåneform. Efter tørring har du lavet din bue del af armbue. Sørg for at du kan tape hver skive sammen, den ene oven på den anden. Dette kan gøres før eller efter at de er tørre.

Duct tape de 4 firkantede træ spisepinde sammen som vist i diagrammet.

Skær et spor i det nu tapede sæt spisepinde, der er den samme bredde på en af ​​spydene, kun et par centimeter dybt.

Placer midten af ​​spydene i spisepindene.

Omkring 1/4 "fra begge ender af de bøjede spidser, pakk en 1/2" snor rundt om spydene og varme lim snoren, så den sættes på plads. Du kan også bruge gummicement til at lave din egen krydsbue med.

Mål et stykke snor, der er en lige linje fra hver ende af spydene. Bind en loop på begge ender af strengen. Placer sløjferne over det limede stykke snor indpakket omkring dine spydspidser.

Duct tape en tøj pin til spisepinde, så alligator tænder står over for bue. Tøjstiften skal placeres i den modsatte ende af spisepindene. Duct tape det over tænderne, lige nok hvor du stadigvæk næsten ikke kan åbne tøjstiften.

Lav dine egne armbuepile ved at få tandpinde og placere "flag" i den ene ende. Du kan gøre disse ud af papir, eller endda duct tape. Lim af tape flagene, og du er næsten indstillet til at starte måløvelse.

For at indlæse din armbue trækkes tråden tilbage og indsættes den i klæbespidsen. Placer en tandstikkerpil direkte foran tøjspidsen. Åbn tøjspidsen for at udløse strengen og skyde pilen fremad. Hav det sjovt!

Del:
Kommentarer