SĂĄdan laver du din egen fodboldliga

SĂĄdan laver du din egen fodboldliga

Fodbold er en af ​​de mest populære holdsporter i USA. Omkring 13,6 millioner mennesker syv år eller ældre har spillet fodbold mindst en gang, ifølge en 2009 National Sporting Goods Association Sports Participation undersøgelse. En bold, målposter og shin guards er alt, hvad du behøver for at nyde dette vidunderlige spil. Nogle gange er det svært at finde en organiseret liga for din aldersgruppe. En måde at fylde det lokale tomrum på er at starte en liga selv. Mens det kræver en masse planlægning, kan det betale udbytte for hele samfundet.

Trin 1

Undersøg mulighederne for spillere i området. Det er svært at konkurrere med veletablerede ligaer. I stedet spørg rundt for at se, hvad spillerne vil have, at de ikke har. For eksempel, hvis der er en eksisterende voksen fodboldliga i foråret, start en om efteråret. Eller, hvis der allerede er en konkurrencedygtig liga, start en sjov co-ed liga.

Trin 2

Etablere et bestyrelse med bestemte positioner som præsident, kasserer og PR. Kig efter fodboldkyndige mennesker i samfundet, herunder high school trænere, tidligere college spillere og forældre til spillere. Har bestyrelsen udkast til en forfatning og stemmer for at afgøre vigtige spørgsmål. Hvad sker der i tilfælde af slips? Lægger holdene overarbejde? Undgå at træffe beslutninger på flugt.

Trin 3

Rekruttere trænere og spillere. Mål steder hvor den aldersgruppe du rekrutterer arbejder og socialiserer, såsom pubber, sportsforretninger og sundhedsklubber. Fodboldsamfundet er som regel en stramt gruppe og ord rejser hurtigt. Du kan også spørge den atletiske afdeling af gymnasier og gymnasier til at sende flyers på sine opslagstavler.

Trin 4

Udvikle en hjemmeside for at bidrage til at formidle ligaininformation. Interesserede spillere og frivillige kan lære at tilmelde sig og hvem de skal kontakte. Når ligaen er i gang, skal du bruge hjemmesiden til at indsende værdifulde oplysninger som skemaer og vejrbestillinger.

Trin 5

Sikre spillefelter til spil og praksis. Du ville hader at skabe en buzz for din liga, sĂĄ skal du scramble for at finde spillesteder. Et by- eller skolesystem har ofte offentlige felter, som teams skal reservere pĂĄ forhĂĄnd. Du har mĂĄske problemer med at fĂĄ dine foretrukne tider som det nye barn pĂĄ blokken. Tjek med byens park- og rekreative afdeling og skolernes atletiske afdelinger.

Trin 6

Forbind dig med en organisation som f.eks. Amerikansk fodbold, amerikansk ungdomsfodbold, ymca, drenge og piger klubber of america eller andre lokale. En forening yder normalt støtte som klinikker og kan tilbyde ulykkes- og ansvarsforsikring.

Trin 7

Opfordre virksomheder, civile organisationer og forretningsfolk til finansiering. Liga vil uundgåeligt have omkostninger, uanset om det handler om at købe bolde eller leje et felt. Se om virksomheder vil sponsorere hold. Tilby dem mulighed for at få deres logo på holdtrøjer.

Del:
Kommentarer