SĂĄdan laver du Cheerleading Pom-Poms til sko

SĂĄdan laver du Cheerleading Pom-Poms til sko

Cheerleading pom-poms viser holdånd og er lavet af tyndt plast eller papir. Pom-Poms er designet til at være fulde, så deres bevægelse er iøjnefaldende og fremhæver bevægelser fra cheer-holdet. Et koordinerende tilbehør til cheerleading uniformer kan laves til at pryder sko - mindre pom-poms at binde til snørebånd eller fastgøres til de øverste øjenlåg. Pom-poms på sko fremhæver spark og fod manøvrer. I modsætning til pom-poms på strikkede hætter og tørklæder, er cheerleading pom-poms til sko ikke så fluffy, der supplerer de håndholdte pom-poms.

Saml lige længder af garn i teamfarverne, mindst 20 længder, hver 6 inches lange. Skær en ekstra længde af garn i en af ​​de ønskede farver. Kombinationen af ​​farver og fordelingen af ​​farver skal matche eller være tæt på dine team farver. Hvis dine teamfarver f.eks. Er blå med hvide accenter, skal 10 til 14 garn være blå og 6 til 10 stykker skal være hvide.

Bund garnets længder sammen og fold i halvdelen. Tæt den ekstra længde af garn tæt omkring midten af ​​bundtet og fastgør det med en glideknop. Frigør bundtet og kontrollér, at trådene er centreret, før du fastgør glideknappen med en dobbelt knude.

Skær den foldede løkke af garn. Fluff pom-pom, så den midterste tråd er ikke synlig.

Gentag for at danne et sæt af fire cheerleading pom-poms.

Trim den løse ende af sikringstråden og binde den til dine sko eller den øverste øje.

Del:
Kommentarer