Sådan laver du Calisthenics for Kids

Sådan laver du Calisthenics for Kids

Motion er en vigtig del af at leve et sundt og godt liv. Børn elsker at være aktive i deres leg og inddragelse af nogle fitness træning og calisthenics i deres aktiviteter vil kun bidrage til at sikre, at de er udstyret med de værktøjer, de bliver nødt til at være sunde og passe voksne.

Gå til en god start. En måde at varme op på er at lave nogle grundlæggende hoppekopper. Dette er en god helkropsøvelse, da det virker på dine arme, ben og kerne. Gribning af et hoppe er en anden ide til en børns opvarmning.

Prøv push-ups for at give børnene de super stærke muskler, de elsker at vise sig. Begyndere kan begynde at styrke deres våben ved at bruge en væg eller en stol til at starte med, og profferne kan ramme jorden og skubbe ud 20 på ingen tid.

Sæt vandre støvler på dine børn for at få dem i humør til en vandretur lige der i din stue. Climber calisthenics giver alle udfordringerne i en mil høj klatre uden at gå nogen steder langt væk. I samme stilling som et tryk op, træk et ben op, knæ til brystet og skift benene frem og tilbage.

Få et ben op med nogle benlifter og squats. Du kan vælge at gå et ben ad gangen for at fordoble træningen ved at holde dine ben sammen, når du løfter din mave i form. Squats styrker bund og ben for at hjælpe os med at holde balancen og stabiliteten.

Giv Burpies et forsøg på aerob sjov, få dit barns puls til en sund træningsfrekvens. Start med hånden på dine hofter, krum ned, pop dine ben tilbage, kryds igen og hop op, arme højt i luften og vende tilbage til startpositionen.

Del:
Kommentarer