Sådan laver du basketball trøjer

Sådan laver du basketball trøjer

Der er flere måder at du kan lave basketball trøjer til dig selv eller andre.

Den metode, du vil bruge til at gøre basketball trøjer, vil afhænge af forskellige faktorer, herunder den stiltrøje du vil have, den professionalisme du leder efter i designet, antallet af basketball trøjer du søger at gøre, hvor lang tid du skal gøre basketball trøjer og dit niveau af kreativitet og ekspertise. Du kan vælge at gøre hele trøjen selv, ansætte nogen til at gøre det for dig eller bosætte dig i noget i mellem.

Trin 1

Vælg design af din basketballtrøje. Før du laver din trøje beslutter du dig for jersey baggrundsfarve, jersey stof, hvad du vil have på jerseyen (holdnavn, afspillers navn eller nummer), specielle designs eller dekorationer, trim på arme eller hals, tekst og nummererings skrifttype, der grænser op til tekst og typen af ​​halsen.

Trin 2

Sy basketballen selv. Hvis du har erfaring med at sy (eller du kender nogen, der er), kan du selv syge en hjemmelavet basketballtrøje. Du kan finde gratis jersey mønstre online, købe det online eller shoppe for en på en lokal systik.

Før du beslutter at sy din egen basketstrik, skal du overveje, hvor erfaren du er i at sy. Hvis du ikke er det, pas på, at den trøje du syr kan tage meget lang tid, og det kan ikke vise sig som du planlagde. Overvej hvor mange mennesker du syder for. Syning af et hele holdets trøje er mere tidskrævende end at sy en og samme. Overvej bekostning af at sy selv. Husk at du skal betale for materialet og muligvis også mønsteret. Så at sy selv kan være så dyrt som at have det gjort andetsteds

Trin 3

Brug en blank trøje som din base. I stedet for at sy basketballen selv, kan du selv købe en blank jersey og bare alle bogstaver og dekorationer.

Trin 4

Tilføj bogstaver og designs til jerseys selv. Uanset om du sy i trøjen selv, eller hvis du køber en blank basketballtrøje for at gøre din hjemmelavede basketballtrøje færdig, skal du tilføje bogstaver og design.

Du kan købe færdige jakker og mønstre, som er holdbare nok til trøjer og følger vejledningen til at stryge dem på din trøje.

En anden mulighed er at designe dine egne iron-on-overførsler på din computer og udskrive dem ud ved hjælp af specielle påtrykte overførselsark. Derefter skal du blot stryge dem på din trøje.

Til et håndlavet udseende, køb stofpenne, maling og glitter til at skrive bogstaverne og designene med hånden.

Trin 5

Bestil brugerdefinerede trøjer online. Du kan finde mange steder, hvor du kan vælge dine jersey specifikationer (stil, stof, farver, trimmer og design). Vælg blot de ønskede størrelser, og firmaet vil oprette designet til dig. I virkeligheden tilbyder disse butikker semi-custom basketball trøjer og ikke fuldt tilpassede trøjer. Selv om der er mange muligheder til rådighed, er disse stadig begrænset til standardindstillinger. Hvis du vil have et meget unikt design, layout, stof eller farve, så er disse tjenester ikke det bedste valg.

Trin 6

Leje nogen til at gøre basketballtrøjen til dig. Normalt ansætter en professionel til brugerdefineret gøre tøj kan være dyrt og ikke værd at dine penge. Men der er tidspunkter, hvor en professionel ville være din bedste løsning. Vælg en professionel til at gøre jerseys til dig, hvis du har et unikt design, stof, stil, bogstaver eller farveskema, vil du have et professionelt udseende, der er lavet til ordre, eller du bestiller jerseys til et sportshold med mange afspillere. Hvis du bestiller for et hold, kan du få en mængde rabat.

Trin 7

Opret en trøje før du laver trøjer til et helt hold. Uanset hvilken metode du bruger til at lave din trøje, bør du først bestille eller lave en jersey som prototype, før du laver trøjer til et helt hold. Når prototypen er færdig, skal du vise den til holdmedlemmer og få input. Du skal muligvis foretage ændringer eller justeringer. Når prototypen er godkendt, lav alle de ekstra trøjer du har brug for.

Del:
Kommentarer