Sådan laver du Baseball Bracket Seeding

Sådan laver du Baseball Bracket Seeding

Konsolfræsning er populær i alle former for sportsodningsturneringer, fra baseball og basketball til tennis og matchspil golf. Du kan oprette dine egne baseballbeslag på få minutter med en liste over hold og en blyant og papir. Disse parenteser bestemmer rækkefølgen af ​​din turnering og hjælper dig med at producere en vinder til din turnering.

Bestem antallet af hold, du vil have til din beslag og hvad hver frø skal være. Frø bestemmes ofte af win og loss record, med head-to-head resultater, der virker som en slips for teams med identiske plader.

Match det højeste frø mod det laveste frø til turneringer med to, fire, otte, 16, 32 eller 64 hold. Frø nr. 1 vil spille nr. 64, nr. 2 vil spille nr. 63, nr. 32 vil spille nr. 33 og så videre.

Giv en bye runde til det bedste hold med tre, syv, 15, 31 eller 63 hold. Giv byer for to, tre eller fire hold som du trækker fra de lige parenteser, der er angivet i trin 2. For eksempel, hvor mange hold mindre end 64 du har, vil det være antallet af hold, der har en første runde.

Ansigt de bedste ledige hold mod hinanden med bye runder, og start holdene med byer mod vinderen af ​​det laveste frø i første halvdel af bracket. For eksempel spiller Nr. 1 frø i anden runde vinderen af ​​32 vs 33, 8 vs 9 eller 4 vs 5 spil.

Del:
Kommentarer