Sådan laver du automatisk nulstillingsmål

Sådan laver du automatisk nulstillingsmål

Auto reset mål bruges til sportsskydning, fordi de ikke kræver, at folk skal nulstille målet. Disse bruges også, fordi de giver en visuel bekræftelse, når målene er ramt. Hvis du gerne vil lave et automatisk reset mål for din baggård eller skydebane, kan du gøre det på den billige med et par materialer, der ofte findes på lokale dumper eller hardware butikker.

Trin 1

Tjek din lokale avis og gennemse online-annoncewebsteder for gamle swing-sæt. Mange mennesker har swing sæt fra, da deres børn var yngre. De vil gerne give sætene væk til nogen, der er villige til at komme hente det, demontere det og hale det.

Trin 2

Hent swing sæt og fjern svingninger fra sættet. Dette vil sandsynligvis kræve et stikkontakt eller en skruenøgle. Efterlad eventuelle kroge, der er på tværs af svingesættet. Disse vil give dig en nem måde at hænge dine mål på.

Trin 3

Gå til en lokal hardwarebutik og køb ca. 10 fod kæde. Køb galvaniseret kæde, så den ikke ruster under vådt vejr.

Trin 4

Gå til din lokale pistolbutik og køb stålmål. Et stålmål vil stoppe kuglen og beholde sin form under massiv ild. Disse mål skal have huller eller bolte, der giver dig mulighed for at forbinde dem til kæden.

Trin 5

Forbind kæden til stålmålene, og tilslut kæden til kørestangen til swing-sæt. Lad målet hænge fra tværstangen. Når du skyder målet, vil tyngdekraften bringe målet tilbage til en hvileposition uden at du skal nulstille den.

Del:
Kommentarer