Sådan laver du 20 'Pontoon Både

Sådan laver du 20 'Pontoon Både

At bygge en pontonbåd er ikke svært --- hvis du planlægger projektet korrekt --- og resultatet vil give mange timers rekreation til en familie. Boating hjælper også med at opbygge teamwork, lærer "real-world" færdigheder, og betyder kvalitetstid for familiemedlemmer. Emner som flotation, maksimalt antal passagerer, forsikring og lovlig overholdelse betyder, at dette er et stort projekt; alligevel kan det gøres i de fem trin, der følger. At bygge en 20-fods pontonbåd kræver samme færdigheder som at bygge en anden båd --- eller et hus eller en garage. At sætte disse færdigheder til at arbejde for et rekreativt resultat kan være lige så givende som selve sejladsen.

Hvordan man bygger en 20 'Pontoon Boat

Udvikle et design. Dette ser ud til at være oplagt --- pontoner, et dæk, motor og monteringer, brændstofsystem, vandanlæg, styresystem, rækværk, redningsveste og redningsvesteopbevaring, dækudstyr (klipper eller bits til at binde båden til kajen, et anker og ankerrede, ankerplads), et badeværelse og opbevaring til diverse ting som fiskeredskaber. Din eneste begrænsning i designet er din fantasi, så længe du overholder Coast Guard sikkerhedskrav. De største problemer, du møder, er sikkerhed og flotation.

Bestem vægten af ​​de materialer, du vil bruge til at konstruere båden, passagerernes vægt og vægten af ​​systemer som motor, strømkilde, styreudstyr, hoved og så videre. Alt der er inkluderet i designet, plus passagerer og de ting, de medbringer med dem, skal medtages for at bestemme, hvor meget flotationsmateriale der kræves. Materialevægter er tilgængelige hos de leverandører, hvor du køber materialer og udstyr. Tillad gennemsnitligt 225 pund pr. Person og gear til hver potentiel passager. Pontoner af en pontonbåd er ikke helt tomme. Hvis de var tomme, og båden skulle ramme en undervandsobstruktion, der ramte et hul i en ponton, ville pontonen hurtigt fylde med vand, og båden ville synke. Det bedste skum til brug i en båd vil være resistent over for vand og opløsningsmidler som benzin. Styrenacrylonitril, et forbedret skum med gode flydende egenskaber, er sandsynligvis det bedste til denne applikation. Det vejer 4,0 pund pr. Kubikmeter, hvilket betyder, at i ferskvand, hvor vandet vejer omkring 62,5 pund pr. Kubikmeter, vil det give 58,5 pund flotation for hver kubikmeter skum, der anvendes. Fordi du kender vægten af ​​båden, dens beboere og dens udstyr, vil det være nemt at beregne antallet af kubikfod skum, der kræves i pontonerne for effektiv flotation. Når du har bestemt mængden af ​​skum, der kræves, kan du placere det mellem pontonens indvendige og udvendige hud: et fuldt dobbeltskrog er ikke nødvendigt; bare en smule metalplade arbejde for at omslutte skummet. Luften i resten af ​​pontonen vil bidrage til flotationen fra skummet og give en sikkerhedsmargin.

Planlæg konstruktionen af ​​båden omhyggeligt. Næsten alle har hørt historien om den fyr, der byggede en båd i sin kælder, så måtte rive ned en mur for at få båden ud. Glem ikke at planlægge på påhængskøretøj som led i konstruktion og konstruktion. Pontoons er uden tvivl det vigtigste af de store systemer i båden, og du vil nok bruge mere tid på dem end på noget andet system. De er også den eneste del af båden, som du skal teste for lækager, før konstruktionen er afsluttet --- det kan du gøre ved en lokal sø.

Montér delsystemerne til båden: pontonerne, indramningen for at støtte dækket, dækket og tilhørende udstyr, herunder de elektriske og mekaniske komponenter, som ledninger, styreanlæg, brændstofsystem, rækværk og motorophæng.

Sæt båden sammen. De fleste mennesker har ikke klar adgang til en kran, så monteringsrækkefølgen skal nok følge dette mønster: med pontonerne placeret på jackstands, bøj ​​rammen til pontonerne. Sæt derefter pontonsamlingen på påhængskøretøjet, som du vil bruge til at føre beholderen til vand. Fra dette tidspunkt kan du tilføje andre delsystemer (dæk, styring, motor osv.) Som tid, energi og penge tilladelse. Glem ikke at tage med et par reb til fortøjning og dockning, og husk at alle stater, såvel som U.S.A. Coast Guard, kræver en redningsvest pr. Person om bord.

Del:
Kommentarer