SĂĄdan kurere en sur mave

SĂĄdan kurere en sur mave

Hvis du føler dig lidt ubehagelig efter aftensmaden eller din mave kurerer ved tanken om morgenmad, er der forskellige retsmidler, du kan forsøge at bosætte din mave på. En sur mave kan være et signal om, at du skal ændre dine spisevaner eller ændre din livsstil for at reducere stress på fordøjelseskanalen. Mens alle får lejlighedsvis sur mave, kan det være nødvendigt med et besøg hos din læge, der løbende kæmper med en forstyrret mave.

SĂĄdan kurere en sur mave

Drik et glas rent, ferskvand. Vandet skal afkøles, men ikke koldt. Sip det langsomt mens du står.

Sæt på kedlen for at koge vand. Mens du nipper dit glas vand, kog vand til te.

Lav gingerte, hvis du ikke har spist noget i mere end 2 timer. For at lindre en sur mave på grund af nylige fødevarer, du indtog, prøv pebermynte eller spearmint te. For at lindre en sur mave på grund af stress, lav kamille te.

Sid dig i en behagelig stol, mens du drikker te, men sæt dig op. Læn dig ikke i en hvilestol eller ligg på sofaen. Hold ryggen lige og dine fødder lavere end dine hofter. Denne position vil hjælpe med at fordøje te. Sip te ikke gulp det ned.

Luk dine øjne i 5 minutter efter afslutningen af ​​teen. Træk langsomt og dybt vejret, så din krop kan slappe helt af.

Vent 15 til 30 minutter før du spiser et måltid efter din te. Spis et let måltid af bløde fødevarer, som havregryn sødet med honning og skåret banan. Spis hver 2 til 3 timer i løbet af dagen, men kun små snacks lavet af sådanne fødevarer som graham crackere, æbleauce eller sukkerfri gelatiner. Drikk afkølet, rent vand med hvert måltid.

Skift dine spisevaner for at undgå omstændigheder, der fremkalder sur mave. Disse omfatter at spise inden for en time i seng, springe morgenmad eller spise fede fødevarer til morgenmad, spise for meget frugt eller for mange sure fødevarer og ikke nok kulhydrater eller spise for hurtigt. Besøg din læge, hvis du konsekvent har en forstyrret mave eller sur mave, halsbrand eller er ude af stand til at spise uden at føle dig sur efterfølgende. Du kan have en fordøjelsesforstyrrelse, der kræver medicin eller anden behandling.

Tips

Efter at have spist krydret mad, skal du drikke en myntete.

Tag en tur efter dit sidste måltid på dagen. Dette hjælper fordøjelsen og forhindrer morgensyre mave.

Del:
Kommentarer