Sådan kurere en hoste

Sådan kurere en hoste

Sådan kurere en hoste. Hoster er normalt en af ​​to typer - tør eller våd. Afhængigt af hvilken type host du har, afhænger af hvordan du helbreder hosten. Den bedste måde at diagnosticere hosten på er ved at se en læge. Men hvis det er et tilbagevendende problem, kan du behandle hosten som lægen har behandlet det tidligere, men hvis det ikke rydder op om et par dage, skal du kontakte din læge.

Beslut dig om hvilken type host du har. En tør hoste er, når du har kløende ridser i halsen. En våd hoste er en, hvor du hoster slim op.

Få den rigtige hostemedicin til din hoste. Der er to typer hostemedicin - antitussiv eller ekspektorant.

Brug en antitussiv hosteblanding, når du har en tør hoste. En antitussive stopper kroppens naturlige reaktion til hoste, hvilket er det, du vil gøre, da hosten gør irritationen værre.

Køb en ekspiratorisk hostemedicin, når du har en våd hoste. Du hoster slim og du ønsker ikke at undertrykke det. Hvis du ikke hoster det op, vil det forblive i dine lunger og forårsage flere problemer i det lange løb.

Prøv et hjem middel som honning og citron at helbrede din hoste. Nogle hjemmehjælpemidler virker noget af tiden, men hvis din host varer mere end et par dage, skal du kontakte din læge.

Advarsler

Vær opmærksom på, antitussives kan være vanedannende, finde en kaldet dextromethorphan som er sikkert. Nogle hoste kan blive til bronkitis, så lad det ikke gå for længe.

Del:
Kommentarer