Sådan krympes en hævet ringfinger

Sådan krympes en hævet ringfinger

Hævelse er et almindeligt kropsfænomen, der opstår, når overskydende væsker opbygges i et bestemt område af kroppen. Hævelse kan forekomme som følge af mange underliggende faktorer som skade, sygdomme og allergiske reaktioner. Hævelse, der påvirker din ringfinger, kan gøre det vanskeligt at fjerne eventuelle ringe, du har på. Hvis dette sker, er der flere trin, du kan tage for at reducere hævelsen i din finger og hånd, så du kan fjerne ringene.

Tag en over-the-counter anti-inflammatorisk medicin, hvis hævelsen skyldes en skade. Dette vil hjælpe med at reducere smerte og betændelse.

Fyld et bassin med en blanding af is og vand og sæt det et sted højere end hovedniveauet, såsom toppen af ​​et køleskab.

Hæv din arm over hovedet i fem minutter. Dette hjælper væske og blod ud af din hånd.

Placer din hånd i isvandet i 10 minutter. Din hånd skal stadig være hævet godt over niveauet af dit hjerte, da det hviler i isvandet. Kulden vil forene dine blodkar og reducere svulmen yderligere og gøre det lettere at fjerne eventuelle ringe, der sidder fast på din finger.

Tips

  • Anvendelse af smøring på en finger kan hjælpe med at ringe af.
  • Tving ikke en ring ud af en finger, hvis den sidder fast, på trods af at du svulmer og bruger smøring. Vridning af en ring under træning kan hjælpe med at få det af.
  • Hvis hævelsen er forårsaget af en skade eller allergisk reaktion, overvej at vente på, at skaden skal helbrede, eller at reaktionen skal forsvinde, før du forsøger at fjerne en ring.

Del:
Kommentarer