Sådan kører du Ripstik Uphill

Sådan kører du Ripstik Uphill

RipStik er blevet et populært alternativ til konventionel skateboarding. RipStik refererer til et underskriftsdesign af caster board fremstillet af RipStik selskabet. Mens caster boarding og skateboarding deler lignende manøvrer, er de to boards meget forskellige i det overordnede design. I modsætning til træskateboardet, der består af tynde lag af lag, har RipStik en letvægts plastkonstruktion. Det konventionelle skateboard kræver, at du skubber væk fra jorden for at få fart. RipStik accelerationsprocessen består af en rytmisk kropsbevægelse.

Identificer den flade sektion af din RipStik, da dette fungerer som frontenden af ​​dit caster board. Løft din RipStik på hjulene ved at skubbe mod siden af ​​brættet med din venstre fod. Placer din venstre fod fladt på forsiden af ​​din RipStik. Læn dig frem, mens du løfter din højre fod ud af jorden.

Sænk din højre sko på den forhøjede bagside af dit RipStik caster board. Tryk fremad på forsiden af ​​bordet med forsiden af ​​din venstre fod. Skub baglæns mod bagsiden af ​​dit caster bord ved hjælp af hælen på din højre fod. Drej denne frem og tilbage bevægelse, mens du svinger dine skuldre.

Bøj knæene for at sikre, at du forbliver afbalanceret under accelerationsprocessen. Forøg hastigheden af ​​din rytmiske fodbevægelse for at få fart. Læn dig fremad eller bagud for at styre din RipStik mod en skrånende bakke. Fortsæt med at svinge dine skuldre, når du begynder at klatre op ad bakken.

Stop dine kropsbevægelser, da din RipStik falder i hastighed. Skub tilbage mod forenden af ​​dit caster bord for at styre dit forhjul til venstre. Drej din Ripstik 90 grader for at pege bordet ned ad bakken. Forlæng dine hænder for at stabilisere dig selv, da bordet øges i hastighed.

Rett dine ben, når du når bunden af ​​bakken for at reducere din hastighed. Gå ud af din RipStik, da din fremdrift sænker til et stop. Gentag de samme manøvreringsteknikker på dit næste opryddelsesforsøg.

Del:
Kommentarer