Sådan kører du med en iPhone

Sådan kører du med en iPhone

Din iPhone holder dig i kontakt med venner og familie, sporer dine aftaler, fortæller dig vejret og holder dig distraheret på langrendsture med sine utallige spil. Men for den fitnessbevidste kan iPhone også være en træningspartner. At køre med din iPhone kan indebære meget mere end bare at lytte til musik, mens du punder fortovet eller tackle sporet, og det er hurtigt og nemt at forberede din iPhone til at være et kørende værktøj.

Trin 1

Køb en arm eller hofte sag / bånd til at holde din iPhone, mens du kører. Hårde og bløde tilfælde er tilgængelige via en række producenter, såsom Nike og In Case, både online og i butik. Disse tilfælde beskytter ikke kun din telefon, mens du kører, de holder det også væk - du behøver ikke at bekymre dig om det, der flopper rundt i lommen eller bliver svedt i hånden.

Trin 2

Indlæs din iPhone med din yndlingsmusik. Der er ikke noget som den rytmiske pounding på 130 slag i minuttet for at hjælpe dig med at glide sammen under din løb. Slut din iPhone til iTunes og download dine kørende spor. Vælg derefter iPod-funktionen på din telefon, tilslut din hovedtelefon og brug den som du ville have en iPod.

Trin 3

Download en kørende app fra iTunes Store eller via telefonens App Store. Nogle funktioner at kigge efter omfatter en distancelog, køreplanlægning, ruteplanlægning og kalorier, der er brændt tracker. Programmerne "Log My Run Pro" og "iRun Original" giver god værdi for pengene, men der er også gratis apps, der gør tricket, som f.eks. "Running Log", "Personal Running Trainer" og "Log Your Run" Facebook app. "Rock My Run" er en gratis app, der giver dig mulighed for at vælge, hvor mange slår et minut, en sang skal have, og vil streame musik fra dets arkiver, der passer til dit tempo. PaceDJ har de samme muligheder, men vil afslutte musik fra dine egne arkiver.

Del:
Kommentarer