Sådan kører du længere og hurtigere

Sådan kører du længere og hurtigere

Da jeg var i militæret, blev jeg forventet at køre 1,5 miles så hurtigt som jeg kunne og på mindre end 18 minutter. Første gang jeg gjorde det tog det mig 18 minutter og 40 sekunder. Men med nogle få hurtige træningsrutiner kunne jeg øge min kørehastighed og skære min tid med seks minutter på mindre end to måneder. Rutinerne øgede min udholdenhed ved at holde mine benmuskler fra at blive "keder" og ved at tvinge min krop til at udvide sin udholdenhed.

Jog let rundt om banen en gang med så lidt indsats som muligt, da du begynder at træne for at løbe længere og stærkere. Du burde føle som, at du næsten ikke gik fra at gå og løbe. Dette vil få din krop opvarmet. Sørg for at trække vejret korrekt: ind gennem næsen og ud gennem munden i et rytmisk mønster. Nogle løbere kan lide at indånde for et tal på tre og ånde ud for to.

Jog langsomt, når du begynder det andet skød. Hold dine arme løs, og hold dit trin lys.

Pick up tempoet, når du når den første tur, fordobler din trinhastighed. Hold byggeriets hastighed, indtil du når udgangen af ​​kurven, der begynder på den anden lange side af banen.

Sprint når du når starten på den lange side af banen. Kør så hurtigt som muligt.

Sænk ned, når du når starten på den næste kurve. Gå tilbage til den dobbelte jogginghastighed, du havde før du sprintede. Vedligehold denne hastighed, indtil du når kurvens ende til den næste lange side af banen. Derfra jog langsomt.

Jog langsomt, indtil du når den næste kurve, så øg din hastighed som du gjorde i trin 3. I slutningen af ​​den kurve, sprint. Når du når starten af ​​den næste kurve, sænk dig til dobbelt-hastighed, langsom jogging, og gå så til sidst, indtil du når dit oprindelige startpunkt.

Gør denne hurtighed træning hver anden dag. Efter den første uge, øg din jog / dobbelt tid / sprint omgange af en. I slutningen af ​​anden uge, tid dig selv for at se, hvor lang tid det tager at køre fire omgange i et normalt tempo. Øg øvelsesrutinen med et ekstra omgang hver uge. Til sidst vil du se din fire-omgangstid falde.

Del:
Kommentarer