Sådan kører du hurtigt på en RipStik

Sådan kører du hurtigt på en RipStik

Når ivrige skateboardere søger en ny udfordring, vender de ofte til RipStik. RipStik, defineret som et casterboard, kræver øget balance i forhold til det firehjulede skateboard. Casterboarders skal balancere på to hjul, mens de udfører højhastighedsturture og manøvrer. Ifølge casterboarding-eksperterne hos RipStik skal du svinge dine hofter fra side til side for at øge styrken i fartøjet. Ridning ned ad små bakker hjælper med at øge hastigheden på RipStik.

Trin 1

Bær casterboardet til toppen af ​​en lille bakke i dit kvarter. Læg RipStik på jorden med næsen, der peger ned ad bakken. Placer din føringsfod på den forreste platform for at løfte casterboardet på sine to hjul.

Trin 2

Propel casterboard fremad ved at skubbe jorden med din tilbage fod. Sænk din rygfod på den bageste platform af casterboard. Drej dine hofter i en rytmisk bevægelse for at øge styrken.

Trin 3

Bøj dine knæ, da casterboard begynder at gå ned ad bakken. Forlæng dine arme parallelt med jorden for at øge balancen i din kørestilling. Påfør trykket på forkanten af ​​frontpladen for at styre casterboardet.

Trin 4

Forlæng dine ben, når du når bunden af ​​bakken. Gå ud af RipStik, da det forsinker til et stop. Øv ned ad bakke turen for at øge din casterboarding hastighed.

Del:
Kommentarer