Sådan kører du en ungdoms fodboldcamp

Sådan kører du en ungdoms fodboldcamp

Ifølge Dave Cisar, en træner af ungdoms fodboldbaner over hele landet og forfatteren af ​​"Winning Youth Football a Step by Step Plan", giver fodboldlejre børnene en klar forståelse for at spille fodbold kan være både sjovt og givende, hvis de følger nogle få enkle anvisninger fra coaching personale. Følgende trin hjælper dig med at planlægge og drive en fodboldlejr.

Udvikle og planlæg lejren

Tjek med din lokale regering for at se, hvilke tilladelser, forsikringer og formularer din campingplads skal fungere. Din lejr kan være forpligtet til at opretholde en operationstilladelse og / eller forsikring. Mange stater kræver, at elever / forældre i forældre oplyser om midlertidig fuldmagt, når barnets værge ikke er til stede under lejr, praksis eller spil. En advokat er påkrævet for coachingpersonalet at træffe beslutninger for et barn, hvis der er en medicinsk eller anden form for nødsituation.

Beslut dig om længden og typen af ​​lejren, du vil give. Der er to typer lejre; dag lejre og overnatningslejre. Overnatningslejre tilbyder et mere intenst og velafrundet program, men de er dyre at betjene. Dagslejre er derimod billigere at operere, men kræver flere lejedage til at give et program, der er lige så intens og afrundet som sin modstående modpart. Planlægger også at holde dine lejersessioner i slutningen af ​​juni eller juli; eller så tæt på starten af ​​træningssæsonen som muligt. Når unge atleter kommer til lejr for tidligt om sommeren, vil de glemme, hvad de lærte på lejren, før de går til deres første praksis i efterårssæsonen.

Beslut om lejrens prisklasse. Lejren pris afhænger af mange faktorer; såsom type og længde af lejren. Du skal muligvis også opkræve underafgifter for varer som udlejning af mad og udstyr. Lav en specificeret prisliste for dine campers forældre. Husk at prispakker gør lejebetalinger praktisk for forældre og sponsorer.

Udarbejd et studieplan for din lejr. Denne pensum skal indeholde den daglige rutine og timeplan for begivenheder. Sørg for at oprette et programplan, der er specifikt for din lejretype og grupper i lejren. Planlæg også din fysiske konditionering, så sessioner ikke er mere end to timer for ældre børn eller 90 minutter for børn under otte år. For eksempel, om morgenen kan campisterne arbejde på offensive øvelser, mens den anden halvdel gør defensive øvelser. Efter frokost kan campisterne skifte positioner på banen. Om aftenen kan campisterne udøve deres nye færdigheder i en scrimmage.

Sikre trænere, dommere og motiverende højttalere. Der er flere coachingstillinger til rådighed under ungdomslejre, herunder defensive, offensive, specialhold og konditionsbusser. Din lejr har også brug for dommere til at officiere lejrens scrimmages. Du kan arrangere fodboldspillere fra lokale gymnasier eller universiteter, lokale semi-pro fodboldligaer eller lokale NFL-hold til at frivillige med din lejr som mentorer, trænere og dommere.

Annoncer din lejr. Lav en hjemmeside til din lejr, der beskriver din lejers mission og mål. Webstedet skal indeholde oplysninger om lejens tider og placering, lejebeløbet og hvad campister kan forvente fra din lejr. Indsæt også kontaktoplysninger og instruktioner om, hvordan du registrerer dig for lejren. Opret flyvere og bannere til indlæg i dit fællesskab samt udskriv brochurer og registreringsskemaer til at give interesserede forældre, der ikke har nogen internetadgang.

Under Camp

Træn campisterne effektivt. Mange af dine campister kan være første gangs fodboldspillere og kan ikke vide, hvilken position de gerne vil spille. Start camp ved at finde hver spiller styrker og svagheder; adskille spillere til offensiv, defensiv og specialhold. Arranger dine campister efter deres styrke og / eller alder, og som du ser forbedring, omorganisere dine atleter for at fortsætte med at praktisere med andre campister på deres præstationsniveau. Kør spil og øvelser, indtil du får dem lige fem eller seks gange i træk. Sørg for at lykønske dine atleter så meget som du kritiserer dem.

Undervis campister, hvordan de skal ordentligt. Fodboldkonditionering bør fokusere på at maksimere hastigheden ved at øge acceleration og smidighed udover at øge muskel udholdenhed, fleksibilitet og mobilitet. Ifølge Sports-Fitness-Advisory er aerob træning ikke lige så effektiv til fodboldspillerens præstationer som udholdenhedstræning. Faktisk kan langdistance løbe til at bygge en aerob base være skadeligt for fodboldspilleren. I stedet er fodboldspecifik interval-træning meget mere gavnlig.

Vær organiseret og sikker. Planlæg for måltid pauser samt hyppige vand pauser under fysiske aktiviteter. Hvis dine campister er ældre børn og teenagere, giver hver camper en ruteplan for lejren, så de vil vide, hvordan de bedst kan styre deres tid. Vær sikker på at du har udpeget opbevaringsområder til dine campister til at holde deres personlige genstande og udstyr. Også træffe foranstaltninger for at sikre, at din lejrens anlæg og udstyr er sanitære og sikre til brug for dine campister.

Giv hver camper en endelig evaluering. Denne evaluering skal være en statusrapport for deres tid i din lejr. Det bør også indeholde råd og tips om, hvordan camperen kan forbedre deres svage områder og perfektere deres styrker.

Del:
Kommentarer