Sådan kører du en "selvmord" fodboldbassin

Sådan kører du en

Hvis du vil oprette en fodboldpulje, men ikke ønsker at bekymre dig om fantasistatistikker, kan en, Æúsuicide, poolen sætte dig i spillet. Det dækker den normale NFL sæson fra uge 1 til uge 17, hvis spillerne holder så længe. Nogle generelle kendskab til NFL-hold giver dig en bedre chance for at udføre uddannede valg hver uge, men nogle selvmordspoolere vælger lige ved en tilfældighed. Denne pool er sjov og let at køre, så saml dine venner og gør dig klar til kick-off.

Trin 1

Opsæt en e-mail-liste for at kommunikere med dine pooldeltagere. Jo flere spillere du kan medbringe i din pool, jo mere spændende bliver det.

Trin 2

Send dine spillere en liste over alle match-ups for hver bestemt uge. Dine spillere kan også se spilplanen på NFL. Dette giver alle en chance for at overveje, hvilke hold de kan vælge for den uge.

Trin 3

Få dine spillere til at sende dig deres valg til det hold, de tror kan vinde sit spil den uge. Mere end en spiller kan vælge det samme hold, og spillerne behøver ikke at bekymre sig om score eller punktspreads; holdet behøver kun at vinde spillet. Picks skal indsendes, før det første spil i ugen finder sted. Dette kan være på en torsdag aften eller en søndag eftermiddag.

Trin 4

Send en e-mail til gruppens notering for alles valg for den pågældende uge. Vent til at gøre dette, når alle plukker er ankommet.

Trin 5

Gennemgå resultaterne efter spillene. Dette skal ske på tirsdag, da mandagsaften spillet ville være det sidste spil hver uge. Spillerne, der valgte vindende hold, fortsætter i puljen til næste uge. Spillere, der valgte at miste hold, har taget et "Æúsuicide Dive" og er elimineret fra konkurrencen.

Trin 6

Lad dine spillere vælge deres hold i den følgende uge. Her er gnidningen: Når de har valgt et hold i puljen, kan de ikke vælge det hold igen for resten af ​​sæsonen. Som følge heraf har hver uge dine spillere færre hold til rådighed, hvilket gør plukningerne mere vanskelige.

Trin 7

Fortsæt med at lave hold plukker hver uge. Da valgmulighederne er snævre, tager flere spillere "Æúsuicide dykket", og færre spillere forbliver i spillet. Spilleren (eller spillerne), der varer længst, vinder selvmords fodboldpuljen.

Del:
Kommentarer