Sådan kører du en god 500 meter Dash

Sådan kører du en god 500 meter Dash

Den 500 meter lange dash kræver dedikeret træning som enhver løbende begivenhed. Denne træning indebærer at køre forskellige længder for at forberede 500m. Strækker og bliver hydreret før kørslen er også nødvendig. Løbere bør fokusere på at have en solid start. Arbejde med at forlænge og styrke skridt vil hjælpe i den midterste del af løbet. Endelig skal atleterne være i stand til at gå alle de sidste 100 meter og skubbe stærkt gennem målstregen.

Trin 1

Har det rigtige udstyr. Sørg for, at de sko og tøj, du træner i, er behagelige, nyttige og i god form.

Trin 2

Træn hårdt ved at lave forskellige afstande. For 500m, vil arbejdet på 100, 300 og 400 meter strejke vise sig nyttigt, så løberen kan nærme sig 500 meter som dybest set et 400 meter løb efterfulgt af en intens 100 meter dash at afslutte. Længere kører som 800 meter hjælper også atleten med træning for en vellykket 500 meter dash, fordi 500 vil virke meget mere håndterbare efter 800 meter træning. Øvelse startende stærkt er et andet vigtigt træningsaspekt.

Trin 3

Drik rigeligt vand dagen i løbet og strække og varme op grundigt umiddelbart før løbet.

Trin 4

Kom godt i gang med starten. Dette element kræver gentagelse i træning for at involvere muskelhukommelse. Vær på tæerne og tænk på at skubbe ud, ikke op, når starterpistolen brænder.

Trin 5

Brug store, kraftfulde fremskridt efter starten. Kom ind i en rytme og tænk ikke på målstregen endnu. Fokus på stærke fremskridt.

Trin 6

Udbrud når du når den sidste straks, hvilket betyder at omkring 100 meter af løbet er tilbage. Hold ikke noget tilbage på dette tidspunkt, fordi det vil være over hurtigt. Fokus lige uden for målstregen.

Trin 7

Afslut gennem målstregen, læner ind, når du krydser over. Træk ikke op før korsning; Kør så hårdt som muligt gennem den linje.

Del:
Kommentarer