Sådan kører du en baseballcamp

Sådan kører du en baseballcamp

Professionel baseball har seks niveauer - rookie ball, low-A, high-A, double-A, triple-A og Major League. Selv de bedste boldspillere i verden er nødt til at forfine deres spil, da de stiger op til de store ligaer. Baseballlejre hjælper unge boldspillere med at skærpe deres evner. Kør en effektiv lejr, og du kan bare sætte en professionel karriere i gang.

Fokus

Bestem fokus på din lejr. Du ønsker måske at køre et pitch-specifikt program, en hitters camp, en lejr, der fokuserer på catchers, en base løberlejr, infielders camp eller en outfielders camp. Eller måske vil du køre en lejr, der fokuserer på alle aspekter af spillet. Ved at bestemme fokuset indsnævrer du, hvor mange deltagere du har brug for, hvilke slags ressourcer du har brug for, hvem du skal se på at ansætte, og hvilken type facilitet der er vært for din lejr. Stick med det, du ved. Hvis du kender meget til pitching, så kør du en pitching camp. Ellers er du nødt til at komme ud for hjælp.

Lektionsplan

Tildel forskellige stationer i din lejr. En multi-færdighedslejr kan have brug for en separat station til jordkugler, slagfærdigheder, pitching, basestyring, styrke og konditionering, bunting, kaste, flyvebolde eller pitcher's fielding praksis. Og du skal rekruttere en frivillig eller ansætte instruktør til hver af disse stationer. Planlæg en bestemt lektion for hver instruktør eller fortæl hver instruktør at komme med en øvelse til sin særlige station. En smalfokuseret lejr kan derimod være i stand til at køre med en station og en instruktør.

Campister

Du skal bruge et minimum antal deltagere til at køre en lejr, og dette tal afhænger af dit fokus. Hvis du kører en niche camp, med fokus på et aspekt af spillet, som f.eks. Pitching, hitting eller catching, så behøver du kun et lille antal deltagere. Hvis din lejrens fokus er bred, underviser alle aspekter af spillet, så skal du bruge mange flere campister. En nichecamp kan køre med så få som fem campister, mens en multi-færdighedslejr kræver mere. Spørg dig selv, hvor mange deltagere du vil have på hver station og multiplicér det antal med antallet af stationer.

Kort det ud

Planlæg en kort introduktion i begyndelsen af ​​lejren med alle campisterne fokuseret på dig. Introducer instruktørerne og forklar formatet, viser deltagerne, hvor hver station er, og hvor meget tid de skal bruge på hver enkelt. Tag lejens samlede tid, minus tiden for din introduktion, og divider den med antallet af stationer. Så længe hver gruppe vil bruge på hver station, og så længe hver instruktørs øvelse skal vare. Kortlæg også stationerne, og placere sekventielle stationer ved siden af ​​hinanden, helst i retning med uret eller mod uret.

Udfør

Kom op med en plan om at adskille campisterne i grupper, der er omtrent samme størrelse. Du kan gøre dette efter alder eller færdighedsniveau, eller du kan opdele dem tilfældigt. Giv hver gruppe en identificerende farve, nummer eller navn, så sørg for, at hver camper ved, hvilken gruppe hun er i. Udfør din introduktion i begyndelsen af ​​lejren og hold øje med tiden. Brug en fløjte til at meddele stationændringer, hvis du ikke vil miste din stemme. Med det kaos, der omgiver dig, vil det være let at miste tid og lejren er forbi, før du kender det.

Del:
Kommentarer