Sådan kører du efter Bunion Surgery

Sådan kører du efter Bunion Surgery

Læger anbefaler bunion kirurgi patienter at afstå fra enhver øvelse i post-operative periode. Men du kan begynde at køre efter fuld genopretning (typisk otte uger) med din læge godkendelse. Kørsel efter bunion kirurgi skal ske med forsigtighed, og der er ting, du kan gøre for at sikre en jævnere overgang fra din postoperative periode til en løbende rutine.

Gør nogle tyngdekraft-assisterede øvelser for at styrke dig mund og forberede dine muskler til at køre. Stå på tæerne i cirka 10 sekunder ad gangen, eller så længe du kan tolerere det. Gå op ad trinene, da dette vil øge fleksibiliteten i tåbens fælles fod. Gør dette flere gange om dagen for den første uge.

Gå i 20 minutter i et stabilt tempo i den anden uge efter dit opsving. Gør det hver dag eller hver anden dag afhængigt af dit eget komfort og fitness niveau. Du bør være i stand til at opnå dette uden nogen mavesmerter. Hvis du oplever smerter, skal du kontakte din læge. Sørg for, at du har på løbesko med korrekt dæmpning og støtte.

Begynd at køre tre gange om ugen i den tredje uge. Gør dette med mellemrum. For eksempel kan du vælge mandag, onsdag og fredag ​​eller tirsdag, torsdag og lørdag. For den første dag løbe i fem minutter og gå derefter i 20 minutter. For den anden dag, løbe i syv minutter, så gå i 16 minutter. For den tredje dag, løbe i 10 minutter, så gå i 10 minutter. Du er nødt til at lade dig tilpasse gradvis til belastningen og chokløb vil sætte på din fod og tilstødende muskler og led.

Stretch hver gang efter din træning. Læg vægt på at strække bue af din fod og bøjning af dine tæer, da dette vil hjælpe med at lindre stivhed og ubehag. Hvis du har nogen smerte, skal du straks kontakte din læge, da du måske har brug for mere tid til at genvinde, eller du kan få brug for orthothic indsatser for at give mere støtte til din fod.

Fortsæt rutinen ved langsomt at øge varigheden af ​​dine kørsler og reducere længden af ​​dine gåture. Fortsæt med at gøre dine stretchøvelser hver gang, efter du har arbejdet.

Del:
Kommentarer