Sådan konverteres trin til kalorier brændt

Sådan konverteres trin til kalorier brændt

Uanset om du deltager i et vægttabsprogram eller simpelthen prøver at kaste nogle få pund, tilbyder regelmæssig walking en effektiv, lav-effektaktivitet, der forbrænder kalorier med hvert trin. For at hjælpe dig med at holde styr på dine trin, skal du have en billig skridttæller, mens du går. Konvertering af trinene i antallet af brændte kalorier kræver nogle beregninger, eller du kan bruge en online fitness-kalkulator.

Beregn med gennemsnit

For de fleste motionister kræver en kilometer på gennemsnitlig 2.000 trin og brænder ca. 100 kalorier. I betragtning af disse gennemsnit vil du forbrænde ca. en kalorieindhold hvert 20. trin eller 0,05 kalorier pr. Trin. Spor dine trin med en skridttæller og multiplicer antallet af trin med 0,05 for at estimere det samlede antal brændte kalorier.

En mere præcis metode

Indstil din skridttæller med din skridtlængde, hvis det er nødvendigt. For at finde dette, måle 100 fod, gå afstanden, tæl dine trin og divider 100 med antallet af trin for at få din stride længde. Multiplicer din vægt med en faktor på 0,57 for at bestemme, hvor mange kalorier du brænder, mens du går i et afslappet 2 mph tempo. For en rask 3,5 mph tempo, brug en faktor på.05. Gå i dit tempo i en mile og bemærk det antal trin, der er optaget på din skridttæller. Opdel antallet af kalorier, der er brændt af antallet af trin for at bestemme, hvor mange kalorier du brændte pr. Trin.

Eksempel Beregninger

  • Hvis det tager 40 trin at gå 100 fod, divider 100 ved 40 for at få en stridlængde på 2,5 fod.

  • For en person, der vejer 150 pund, flere 150 ved 0,57 for at få 85,5 - antallet af kalorier brændt i løbet af en 2 mph, 1-mile gåtur.

  • Hvis det tager 2.100 trin at gå kilometer, divider 85,5 med 2.100, hvilket giver dig 0,04 - antallet af kalorier, der forbrændes med hvert trin.

Del:
Kommentarer