SĂĄdan konverteres Bifocals til Single Vision

SĂĄdan konverteres Bifocals til Single Vision

Omkring 40 år begynder de fleste at lægge mærke til fint print er vanskeligere at læse, ifølge University of Michigan's Kellogg Eye Center. Bifocals er linser, der har to typer synkorrektion, også kaldet magt: en for afstand og en anden for at hjælpe med at se bedre tæt på. En bifokal recept er omdannet til single vision linser ved enten at kombinere kræfterne i en læse linse eller fjerne læsning del af recepten til single vision fjernlinser.

Konvertering af bifokaler til single vision læsning

Bekendtgør dig med optisk receptprotokol og vilkår. Ohio State University Medical Center bemærker, at hver recept er skrevet med en O.D. (Oculus Dextrous) til højre øje og O.S. (Oculus Sinister) til venstre øje. Nogle recept vil indeholde tal under kategorien Cylinder og Akse for hvert øje, men ikke alle. Bifocals vil altid have et tal skrevet under kategorien ADD eller Addition på en brilleregulering.

Begynd med højre øje. Alle optiske processer starter med O.D. først. Tilføj kraften til kun kuglen eller afstanden i højre øje. For eksempel, hvis recepten er O.D. Sphere +2.00, Cylinder -0.50, Aks 180 med en læsning ADD på -1,00, under konvertering ignorerer du cylinder og akse indtil senere.

Tilføj +2,00 og læsningen ADD på +1,00. Begyndelsen af ​​læseproceduren er nu +3,00. Fortsæt med konverteringen ved at tilføje tilbage i Cylinder og Akse, så O.D. er nu +3,00 Cylinder -0.50 og Aks 180.

Gentag med venstre øje eller O.S. Tilføj læserens receptkraft til venstre afstandsstyrke og hold Cylinder og Aks det samme. Det er muligt at ende med et negativt tal i fjernstyrken. Hvis en persons afstandsforskrift er skrevet som kl. 4,00 og deres ADD er +2,00, beregnes hans læseevne til -2,00. Ifølge opticianworks kan forstørrelsen eller ADD-effekten reduceres minus strøm.

Konvertere Bifokal til Single Vision Distance

Fjern ADD-effekten fra recepten. Dette gøres ved at omskrive receptet som en enkeltvisionsordre.

Bemærk på lab ordreformularen ved siden af ​​bifokal recept, at ordren er SVO, hvilket kun betyder Single Vision eller som DVO, kun for fjernsyn. De fleste laboratorier ved at lave single vision linser fra bifokal recept, hvis bestillingsformularen indeholder instruktioner til DVO.

Markér linserne som SVO, hvis du sender et tidligere slidt bifokalt linser til laboratoriet til enkeltvision. Brug kun en permanent markør, hvis du ikke har til hensigt at genbruge dine bifokale linser i fremtiden. Du skal blot lave en "X" på den bifokale del af linsen eller skrive "SVO" på tværs af hver linse for at advare laboratoriet om, at de nye linser vil blive lavet til single vision.

Tips

Nogle gange tages der hensyn til specifikke situationer, når man konverterer en bifokal recept til læsning eller enkeltbriller. Hvis dit arbejde er i armlængde eller ekstremt tæt, kan linsens styrke justeres. Erfarne licenserede optikere og øjenpleje fagfolk vil normalt hjælpe med at konvertere en recept til lidt eller uden omkostninger.

Advarsler

Resepter til briller må ikke have nogen tal skrevet under Cylinder og Akse eller bare have tallene skrevet til et øje. Cylinder og akse afspejler astigmatisk korrektion, og mange mennesker har ikke korrektionen eller kun har astigmatisme i ét øje.

Del:
Kommentarer