SÃ¥dan kontrolleres mit navn i det nationale donorudskyderregister

SÃ¥dan kontrolleres mit navn i det nationale donorudskyderregister

National Donor Deferral Register (NDDR) er en database, der opbevarer navne og informationer fra nordamerikanske blodplasma donorer, der har fået status som "permanent udskudt", når det kommer til plasma donation. Databasen er et selvreguleringsbevægelse foretaget af plasmaindsamlingsindustrien for at beskytte modtagere af doneret plasma mod at modtage plasma, der er inficeret med hepatitis B, C eller HIV 1 eller 2. NDDR blev etableret i 1993 og kan fås online af alle plasma donation faciliteter i Nordamerika. Femte Dimension (5D) er den virksomhed, der administrerer og vedligeholder NDDR.

Bemærk, hvornår og hvor du donerede blodplasma. Overvej, om du har fået en positiv diagnose for Hepatitis B Overflade Antigen (HbsAg), antistoffet mod hepatitis C (anti-HCV) eller et antistof mod humane immunsvigt virus 1 og 2 (anti-HIV 1/2).

Ring eller besøg blodplasma donationscenteret, hvor du sidst donerede blodplasma og fortælle dem, når du sidst donerede plasma og hvilken virus du har testet positivt for. Bed om at have NDDR-databasen kontrolleret for at se, om dit navn er blevet opført i databasen.

Kontakt Femth Dimension (5D) kundesupport desk på 1-877-534-3578 eller besøg dem online på www.5d.ca og bede om, at dit navn bliver tilføjet til databasen, hvis du ved, at du har et af de nævnte vira, eller fjernet fra databasen, hvis du mener, at dit navn er blevet indtrængende indtastet i databasen. Få dig testet for disse vira og bevis for at du ikke er bærer for Hepatitis B, C eller HIV 1 eller 2 for at få dit navn fjernet.

Besøg NDDR databasen selv på www.nddr.org, log ind og søg efter dit navn, hvis du er autoriseret til at få adgang til databasen selv.

Del:
Kommentarer