Sådan konsoliderer du et hold efter et tab

Sådan konsoliderer du et hold efter et tab

Et tab kan være ødelæggende for spillerne, når et hold har lagt en masse indsats i konkurrencen. Især når nederlaget slutter sæsonen eller eliminerer holdet fra en turnering, kan holdmedlemmer have svært ved at behandle, hvad der skete. Få dem til at huske positive, om det er det, holdet allerede har gjort eller hvad det kan gøre i fremtiden, kan gøre det nemmere for spillerne at håndtere.

Trin 1

Tal med dit team om, hvad der gik godt. Selvom resultatet måske ikke har været det, der blev håbet på, er det ikke den eneste grund til at holdet tog marken. Hold har andre mål end at vinde, for eksempel at prøve deres bedste indtil den endelige fløjte eller forbedring i nøgleområder. Fremhæve fremskridt hen imod disse mål.

Trin 2

Du må ikke pege på fingrene. Det er nemt for spillere at komme sammen efter en sejr, men tab kan være naturlige tider for enkeltpersoner at bebrejde andre til nederlaget. Hvis en spiller er uoverkommelig efter at have lavet en fejl på et nøglepunkt, skal du gøre det klart i dine kommentarer om, at en spiller ikke bestemmer resultatet. Udvid denne mangel på skylden til embedsmænd også - at miste et spil bør ikke skyldes en dommers opkald.

Trin 3

Balance kritik med ros. Positive Coaching Alliance, eller PCA, foreslår at bruge en "kritik sandwich" til at interject forslag til forbedring med ros. Hvis du for eksempel coacher et baseballhold, kan du komplimentere hvor godt dit team er markeret. Bemærk, at du gerne vil se alle gøre smartere beslutninger på basepaths næste spil og derefter tilbyde en anden ros, der forlader spillerne med en positiv besked.

Trin 4

Se frem til den næste konkurrence. En af udfordringerne efter et hårdt tab er at få holdet til at se frem frem for at bo på nederlaget. Hvis sæsonen ikke er overstået, drej fokuset til næste kamp eller turnering og muligheden for et mere positivt resultat næste gang holdet tager feltet.

Trin 5

Påmind dem om, hvad de har gjort. Når et tab slutter sæsonen, er den bedste måde at konsolere et hold på at gennemgå, hvad de har opnået i løbet af året. Medbring de store sejre og væksten af ​​holdets spillere. Tal om hvor stolt du er af hvordan de spillede denne sæson, og hvor meget du ser frem til, hvad der kommer.

Del:
Kommentarer